Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Κοντά στην απόκτηση γκολτζή ο Α.Σ . ΠΡΌΜΑΧΟΙ



 
-Πολύ κοντά σε συμφωνία  βρίσκεται  ο ΑΣ Πρόμαχοι με γνωστό επιθετικό από την ευρύτερη περιοχή, ο οποίος έχει έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα .Δεν αποκλείεται να επέλθει συμφωνία ακόμα και σήμερα.

-Πολλές  προτάσεις για μεταγραφή δέχεται ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Ιλαρίων Μούγιος (Λάρυ), το ταλέντο του οποίου είναι αναγνωρισμένο από όλους, αλλά όπως ο ίδιος δηλώνει, δεν εγκαταλείπει τον σύλλογο του χωριού.
-Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός Χρήστος Καλογιάννης, που αγωνιζόταν στον Αλμωπό, θα ενσωματωθεί στον ΑΣ Πρόμαχοι και πολλοί πιστεύουν , ότι η προσθήκη του θα δυναμώσει τα μέγιστα την ομάδα, μιας και ο νεαρός ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται σαν ένα από τα λαμπρότερα ταλέντα της Αλμωπίας.
Νυχτερινή συγκέντρωση είχαν χθες Παρασκευή σε γνωστό στέκι του χωριού μέλη της εξέδρας των οπαδών της ομάδας για να συζητήσουν τις δράσεις, που θα αναλάβουν με την έναρξη της νέας σεζόν.
Για το βουνό ετοιμάζονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, καθώς οι υλοτομίες αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγο καιρό και έτσι η απόκτηση φυσικής κατάστασης σε μεγάλο  υψόμετρο θεωρείται δεδομένη. Να τονίσουμε ότι οι πιο πολλοί παίκτες του συλλόγου δραστηριοποιούνται στην υλοτομία, όντας μέλη δασικών συνεταιρισμών, κι έτσι προσφέρουν στις οικογένειές τους ένα σεβαστό εισόδημα, μιας και το ποδόσφαιρο κινείται σε τελείως ερασιτεχνικά επίπεδα, χωρίς αμοιβή.

Με πληροφορίες από τα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)