Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Οργιάζουν οι φήμες ακόμα για παραίτηση του Δημάρχου Αλμωπίας




Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας.
Η φημολογία των τελευταίων ημερών περί (δήθεν;) αποσύνθεσης της πλειοψηφίας  και ανάληψης πρωτοβουλιών  από  άλλα στελέχη προκειμένου να διασωθεί ότι μπορεί να διασωθεί ,
σήμερα οι διασπορείς των φημολογιών προχώρησαν ακόμα περισσότερο . Διέδωσαν εντέχνως ότι με την κακή εικόνα που δείχνει ο συνδυασμός του ,ο Δήμαρχος Δ. Πασόης,  βρίσκεται προ των πυλών της παραίτησης. Οι φημολογίες που εξαπλώθηκαν διοχετεύονται σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του δημάρχου και όχι από την εσωκομματική αντιπολίτευση , που μέχρι τώρα στις ψηφοφορίες δεν διαφοροποιείται και δεν δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος προς το παρόν δείχνει να μην είναι σε θέση να συμμαζέψει τη κατάσταση και να είναι προβληματισμένος. Η απόσταση όμως μεταξύ προβληματισμού και παραίτησης είναι προφανώς μεγάλη.
Στις σημερινές συνεδριάσεις , αν και δεν κρίνεται και το παν , θα φανούν οι νέες τάσεις και οι νέες ενδοπαραταξιακές «συμμαχίες»

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)