Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Φιλική ήττα για την Αναγέννηση από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 0-2.



Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Απόλλων Σμύρνης σ’ ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Έδεσσας καθώς στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών γίνονται έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα.

 Στον αγώνα η ομάδα της Αναγέννησης, έδειξε καλά στοιχεία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε κάποια καλά διαστήματα όπου προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω,  με καλό ρυθμό και  κυκλοφορία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να κάνει το ίδιο αλλά οι πολλές και συχνές αλλαγές χάλασαν την εικόνα του παιχνιδιού.
 Σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αναγέννησης βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα σε πανομοιότυπες φάσεις και  λάθη της άμυνας.
 Αυτό βέβαια λίγη σημασία έχει αφού η ομάδα ακόμη δεν ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της κάτι που θα γίνει την Τετάρτη όπου και θα μεταβεί στον Άγιο Αθανάσιο για τον σκοπό αυτό.
 Ο Απόλλων Σμύρνης σαφώς ποιο έτοιμη ομάδα και με παίκτες πιο έμπειρους, είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και παρά της αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε και σκόραρε με τον Φαρινόλα στο 54’ και τον Πετρόπουλο στο 84’, ενώ είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος με δυνατό σουτ του Μπάρκογλου στο 15΄.
 Το βέβαιο πάντως, είναι ότι από το σημερινό παιχνίδι οι δυο προπονητές Αλεξίου και Βοσνιάδης είδαν κάποια πράγματα που αυτοί ήθελαν και έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών τους στο σημείο που βρίσκονται.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεολόγου Παναγιώτης με βοηθούς την Κουπαράνη Μαρία και τον Κεσίσογλου Γεώργιο με 4ο τον Καρυπίδη Μιχάλης όλοι του συνδέσμου Διαιτητών Πέλλας.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους:
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κραβαρίτης , Τσιάμης, Τσοπ, Παλάσκας, Κουρούπης, Ιβανίδης, Ματίας, Γκάμπριελ, Φράνκ, Σίλβα, Χαρμάνας. Αγωνίστηκαν και οι: Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος, Γκαρακλίδης, Σάρρος, Κατσαρός, Μοσχάκης, Χατζόγλου, Σιδηρόπουλος, Βασιλείου, Αμερικάνος.

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελίδης, Βέρτζος, Dos Santos, Τσεμπερίδης, Alvarez, Μπάρκογλου, Μίνγκας, Guela, Πετρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Γουμάγιας, Τσοκάνης, Τσιλιγκίρης, Διαμαντής, Φαρινόλα, Δεληζήσης, Μπέντας, Σιγάλας, Ντούνης.

matiespellas: Πέτρος Σαρακινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)