Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας





Για σήμεραΠαρασκευή  19 Ιουλίου και ώρα 13:30΄  είναι προγραμματισμένη στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


    Άσκηση ανακοπής ή μη, κατά της υπ’ αριθμ. 30/2012 απόφασης διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου  Αλμωπίας.
    Ψήφιση πιστώσεων.
                      
Εξέταση του υπ’ αριθμ 23498/12-07-2013 εγγράφου του τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου περί αποδοχής δωρεάς με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Δήμου.
    Έγκριση πρακτικού, ανοιχτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στην << Προμήθεια Τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της  ΔΗΚΕΑ και της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε >> --Παραπομπή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για την διαδικασία ανάθεσης με διαπραγμάτευση.
   
α) Έγκριση των από 4/07/2013 Τεχνικών Προδιαγραφών του Γραφείου Προμηθειών με τίτλο << Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων ειδών Παντοπωλείου (Πλαστικές σακούλες απορριμμάτων) για τις ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας >>.

β) Απευθείας ανάθεση για την << Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων ειδών Παντοπωλείου (Πλαστικές σακούλες απορριμμάτων) για τις ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας >>, για το χρονικό διάστημα από 18/07/2013 έως 18/09/2013, λόγω του κατεπείγοντος και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας.
   

Εξέταση ενστάσεων επί του σταδίου του ελέγχου των τεχνικών προσφορών της << Προμήθειας του εξοπλισμού, για το ειδικό σχολείο και το τμήμα ένταξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας >>.
   
Ανάκληση της υπ΄αριθμ 147/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης έργου << Εργασίες-επισκευή και διαμόρφωση κτιρίου γυμναστηρίου Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου >> και εκ νέου ανάθεση.
   
Συζήτηση αίτησης εξώδικου συμβιβασμού της << Κωνσταντινίδης Ευστάθιος & ΣΙΑ ΟΕ >>.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)