Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κοντά στην αλλαγή προέδρου στα Λουτρά Πόζαρ.



Δεν αποκλείεται να διορίσουν άτομο από άλλον…Δήμο


Εντός της άλλης εβδομάδος αναμένεται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας. Κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί και το θέμα της αλλαγής προέδρου στην Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ. Εκτιμάται ότι μέχρι τότε Δήμαρχος θα έχει κατασταλάξει ως προς το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη. Οι αλλαγές πρόκειται να προχωρήσουν καθώς η ομάδα την οποία δεν υπολογίζει ο Δήμαρχος , δεν είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει κωλύματα στην εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης. ΄Αλλωστε  υπόλογος για τις επιλογές του είναι ο ίδιος.
Ο Δήμαρχος φέρεται να επιθυμεί διακαώς να αναλάβει την προεδρία των Λουτρών, αλλά φοβάται την γενική κατακραυγή, διότι θα θεωρηθεί …διπλοθεσίτης. Δεύτερος σε σειρά προτίμησης  είναι ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Τραπεζανίδης. Πολύ κοντά όμως στην ανάληψη της προεδρίας είναι και ο Τάσος Θεοδωρίδης.
Εκτός κιαν τελικά ,όπως επισημαίνει σκωπτικά σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου , φέρουν για πρόεδρο , πρόσωπο από άλλον Δήμο.

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΨΑΞΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)