Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Μαρτίνα Ζιάκα για δημοτικές εκλογές: Λογαριάζουν χωρίς τον …ξενοδόχο




Κάποιοι βιάζονται πολύ για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές , αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
Αυτό υποστηρίζει η δημοτική σύμβουλος  Αλμωπίας , Μαρτίνα Zιάκα , που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Π. Ζέρζη.  Και συνεχίζει:
Αυτές οι εκλογές θα έχουν έντονο άρωμα γυναίκας. Υπομονή και καλό καλοκαίρι…

6 σχόλια:

  1. αντε βρε κοριτσι μου , αντε χαλαρωσε και κατσε στο φαρμακειο σου...κενο περιεχομενου...αντε και οτι του φανει του λολοστεφανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν όσοι έχουν ασχοληθεί να μην το ξανακάνουν. Να κατέβουν εξ` ολοκλήρου καινούργια άτομα και νέοι συνδυασμοί. Φτάνει πια όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΣΙΩΠΗΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ. ΜΑΡΤΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΜΠΑΔΩΝ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.
    ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλο σεμνη και ταπεινη και αλλο να μην εχει ανοιξει το στομα της.τωρα πως κανει εργο σιωπηλα χωρις ουτε η ιδια να το ξερει μονο εσυ που το γραφεις το καταλαβαινεις.και σιγουρα μονο παιχνιδακι δεν ειναι ο δημος.ουτε βοηθαει σε αλλα θεματα τον εκλεγμενο.καταλαβες;κωστα

      Διαγραφή
  4. ενας απολογισμός της θητείας της οπως κια κάθε άλλου που θα ζητήσει ψήφο είναι απολύτως απαραίτητος και δείχνει ότι σέβεται το εκλογικό σώμα.εν τω μεταξύ ουδείς αναντικατάστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοτικός σύμβουλος που ψηφίζει κατ` επανάληψη λευκό δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει στα κοινά και μάλιστα από οποιαδήποτε άλλη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)