Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πολλά ερωτηματικά με την επιδότηση της κόρης του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου




Πληθαίνουν αντί να ξεκαθαρίζουν τελικά τα ερωτηματικά για την νομιμότητα της επιδότησης  από τον ΟΑΕΔ ,της κόρης του πρώην  και τελευταίου Καποδιστριακού Δημάρχου Εξαπλατάνου. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο πορίσματα επιθεωρητών του ΟΑΕΔ.
Το ένα που έγινε και με επιτόπιους ελέγχους, κάνει λόγο για μη νόμιμη επιδότηση. ΄Άλλο πόρισμα που έγινε αργότερα από άλλον επιθεωρητή του ΟΑΕΔ κάνει λόγο ότι η επιδότηση  ήταν νόμιμη.
Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες η εισαγγελία ΄Εδεσσας ζήτησε και πήρε από την ΔΕΗ τις ενδείξεις του μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος του γραφείου της επιδοτούμενης  στην Αριδαία , ο οποίος παρουσιάζει το επίμαχο χρονικό διάστημα μηδενική κατανάλωση.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες υπάρχει καταγγελία υπαλλήλου του ΟΑΕΔ Αριδαίας  στα ανώτερα κλιμάκια του οργανισμού  που κάνει λόγο για  «καραμπινάτη» παρανομία, συγκεκριμένη επιδότηση. Το θέμα εκκρεμεί στη δικαιοσύνη σεβάρος του Παράσχου Τσάνταλη  και  μελών του συνδυσμού του,  που έθιγαν το θέμα δημόσια  και κατά της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ που δημοσίευσε τις απόψεις τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν για την ίδια υπόθεση δύο διαφορετικές αποφάσεις. Αρχικά για απλή δυσφήμιση και αργότερα από το ίδιο δικαστήριο καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.
΄Όμως εκκρεμεί και σε πρώτο βαθμό δίκη στην ΄Εδεσσα, τον Σεπτέμβριο με κατηγορούμενη ,πρώην προϊσταμένη του ΟΑΕΔ Αριδαίας
Η υπόθεση για την απλή δυσφήμιση έχει οριστεί για αύριο Τρίτη στο Α΄Τριμελές εφετείο Θεσσαλονίκης
Μάρτυρες κατηγορίας ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος που υπέβαλλε και τη μήνυση.
Γρηγόρης Κοροσιάδης,
 Γιάννης Μαρμαρίδης,
Πέτρος Σουγάρης,
Αλεξάνδρα Καρατζά
 και η κόρη του Σταύρου Τουφεγγόπουλου ,Αναστασία.

4 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕς ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ,Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΩΗΝ Η ΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΤΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΠΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑΑΑΑΧ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;!ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)