Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Σε φιλικό αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΙΡΑΝΩΝ 1-0






Νίκη με 1-0 πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της, με αντίπαλο την Παρτιζάν Τιράνων ομάδα Α΄ Εθνικής Αλβανίας.


Ο προπονητής της Αναγέννησης Αλέξης Αλεξίου, είχε στην διάθεσή του  20 ποδοσφαιριστές όπου τους χρησιμοποίησε και είδε τόσο τα ατού αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας. Σίγουρα κάθε κριτική αυτή την στιγμή είναι δύσκολη καθώς η ομάδα της Πέλλας βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με μόλις τρεις μέρες στο βουνό.

Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς η ζέστη ήταν μεγάλη και δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Ποιοτικά το παιχνίδι ήταν κάτω του μετρίου με πολλά λάθη εκατέρωθεν.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης επιτεύχθηκε στο 65΄ μετά από ατομική προσπάθεια του Χαρμάνα όπου με σέντρα ακριβείας βρήκε τον αμαρκάριστο Ματίας στην καρδιά της άμυνας της Παρτιζάν και με προβολή έγινε το 1-0.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0

Διαιτητής: Θεολόγου.
Βοηθοί: Δεμερτζής, Κουπαράνη.
Τέταρτος: Μαυρίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κραβαρίτης(46΄ Καραογλανίδης), Γκαρακλίδης(46΄ Κυριακίδης), Παλάσκας(67΄Χατζόγλου), Κουρούπης(67΄ Τσιάμης), Τζόπ, Ιβανίδης(55΄ Ματίας), Φράνκ(46΄ Σάρρος), Γκάμπριελ(46΄ Μπαξεβάνος), Κωνσταντίν(56΄ Χαρμάνας), Σίλβα(56΄ Σιδηρόπουλος), Γουεά.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΤΥΡΑΝΩΝ: Alban, Besnik, Mevlan, Gezim, Labinot, Behar, Ertan, Endri, Aldo, Renato, Julian(Αρχική εντεκάδα).

Παραλειπόμενα του παιχνιδιού

Στο φιλικό δοκιμάστηκαν και πάλι οι δύο επιθετικοί, Ουσμάν Εμπένγκ «Γουεά» (Σενεγαλέζος) και Πίγκλι Κονσταντίν (Καμερουνέζος), για τους οποίους δεν πάρθηκε απόφαση, αφού θα αξιολογηθούν από το τεχνικό τιμ και στο τεστ της Τετάρτης με τον Αχαρναϊκό (την Κυριακή θα δοθεί αγώνας και με τον Κιλκισιακό).

Λίγοι φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Αναγέννησης με την Παρτιζάν, μόλις 60 άτομα έδωσαν το παρόν στο δημοτικό στάδιο της Έδεσσας. Από αυτούς περίπου οι μισοί ταξίδεψαν από τα Γιαννιτσά, ενώ υπήρξαν και Αλβανοί φίλαθλοι της Παρτιζάν.

Τα προεδρία των δύο ομάδων είδαν μαζί τον αγώνα από τα επίσημα του γηπέδου με τους Αλβανούς να φωτογραφίζονται πολλές φορές στις κερκίδες του γηπέδου.

Πολλά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Αλεξίου καθώς ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο ρόστερ της ομάδας που δεν θα ξεπερνά τους 25 ποδοσφαιριστές.

Αρνητικά σχολιάστηκε στην κερκίδα του γηπέδου η μη ύπαρξη φυσικοθεραπευτή,  που σε τραυματισμό παίκτη της Αναγέννησης, οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν από τον Αλβανό γιατρό που έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη της Αναγέννησης βλέποντας να μην κουνιέται κανείς από τον πάγκο της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού εγκάρδια ήταν η συνομιλία του προέδρου της Αναγέννησης με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού που τα έλεγαν για πολύ ώρα μετά την λήξη του παιχνιδιού.

matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης

φώτο απο karatzova com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)