Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Πρ. Ηλίας –Δόξα Ριζού 0-0



 



Ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα για τον ΑΡΗ Πρ.Ηλία στο κύπελλο . Αυτή την φορά αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Δόξα Ριζού. Έχει όμως παράπονα από τον διαιτητή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία κρίνοντας ότι το γήπεδο της ομάδας δεν μπορεί να αποτελεί εκπαιδευτήριο για κάθε επιεικώς ελλειπή διαιτητή, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποτρέψει μελλοντικά ανάλογες καταστάσεις.
Στο Α' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ελαφρά κατοχή των γηπεδούχων. Στο 26' το ευθύβολο σουτ του Τόπκα στην κίνηση, έξω απ' την μεγάλη περιοχή και προς τον άξονα, θα καταγραφεί ως η πρώτη καλή ευκαιρία του ΑΡΗ, με τον τερματοφύλακα της Δόξας να αποκρούει με υπερένταση και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 37' ο Παπαδόπουλος θα σουτάρει για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα θα περάσει όμως πολύ πάνω από τα δοκάρια, χωρίς να ανησυχήσει τον Πιστοφίδη. Κάτι όμως δεν πήγαινε καλά με την διαιτησία του κ. Κουπάντση και φάνηκε απο νωρίς. Οι κίτρινες κάρτες δεν έβγαιναν σε αρκετά σκληρά φάουλ και περιοριζόταν απλά σε παρατηρήσεις, ενώ έκαναν την εμφάνισή τους σε μια φάση που μπέρδεψε τους πάντες. Γύρω στο 33' ο διαιτητής (εξαντλώντας την αυστηρότητά του)«κιτρίνισε» παίκτη των φιλοξενούμενων που βγήκε χωρίς την άδεια του μαζί με έναν όμιλο παικτών εκτός γηπέδου για να δροσιστούν πίνοντας νερό και στην συνέχεια έκανε το ίδιο και με παίκτη των γηπεδούχων που έπινε νερό... εντός των γραμμών του γηπέδου. Για να ισοσκελίσει το λάθος του ίσως; Όλο αυτό κράτησε περίπου 3-4 λεπτά, χρόνος που όλοι περίμεναν να προστεθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αντί γι' αυτό, ο διαιτητής σαν να βιαζόταν, σφύριξε την λήξη του πρώτου μέρους στο... 41', προκαλώντας την εύλογη απορία και στους δυο πάγκους.



Στο Β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί όταν στο 73' έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ και ο επιθετικός τους βρέθηκε τετ α τετ με την εστία αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον πολύ καλό Πιστοφίδη που απέκρουσε, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Δυο λεπτά αργότερα μια σέντρα της Δόξας από τα δεξιά, η κεφαλιά θα περάσει όμως άουτ.
Ακριβώς με την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου θα γίνει η φάση του αγώνα που θα αποκαλύψει και την έλλειψη ικανότητας να διαχειριστούν σωστά την φάση και ο διαιτητής κ. Κουπάντσης αλλά και ο βοηθός κ. Τριανταφυλλίδης: οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν ένα φάουλ αριστερά και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Καραϊσκάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση .Το δυνατό φαλτσαριστό σουτ θα σκάσει μπροστά στην δεξιά γωνία της εστίας, θα παρεμβληθεί το χέρι του τερματοφύλακα και στην συνέχεια η μπάλα θα χτυπήσει αρχικά στο παραθυράκι (καθαρά μέσα) και στην συνέχεια θα προσγειωθεί εντός για να περάσει έχοντας φάλτσα έξω από την εστία. Ο διαιτητής και ο βοηθός δεν θα δουν αυτό που όλοι είδαν και θα δώσουν συνέχεια στο ματς, μη καταλογίζοντας το γκολ (που θα μπορούσε να δώσει την νίκη στην ομάδα), προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία. Ο διαιτητής περιορίστηκε να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή για να πέσουν οι τόνοι και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά στο 93'. Μια τελευταία προσπάθεια για γκολ από την Δόξα θα σταματήσει και πάλι στον Πιστοφίδη που θα αποκρούσει στην κλειστή του γωνία, εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά. Το παιχνίδι θα λήξει στο 95', 0-0 τελικό σκορ.

ΑΡΗ ΠΡ. ΗΛΙΑ Πιστοφίδης Στοϊκάκης, Ουράν Σέχι, Σασαρίδης, Μανδάλης Παναγιώτης, Τοπούζης, Καραϊσκάκης, Μαντάλης Σάκης, Βουλγαράκης, Μποζίδης (66' Ευαγγελίδης), Τόπκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)