Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1-2


Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, το Ριζάρι επικράτησε με σκορ 1-2 επί της τοπικής Νίκης Μεσημερίου και παρέμεινε αήττητο στις φιλικές της αναμετρήσεις.
Ο Ορφέας αγωνιζόμενος με σημαντικές ελλείψεις που οφείλονταν τόσο σε τραυματισμούς όσο και στην ξεκούραση ορισμένων ποδοσφαιριστών εν όψη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, παρουσίασε ένα νεανικό σχήμα κερδίζοντας την αξιόμαχη γηπεδούχο ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
Παράλληλα στην αποστολή συμμετείχαν και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που σιγά σιγά εντάσσονται με αξιώσεις στο ρόστερ υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Μαλουμίδη ο οποίος τους έδωσε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτιπου κέρδισε ο Χόντζιας και εκτέλεσε εύστοχα ο Σωκρατίδης. Οι γηπεδούχοι απάντησαν και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 32ο λεπτό έπειτα από λάθος της άμυνας .Το τελικό 1-2 πέτυχε ο Χόντζιας στο 60΄, ο οποίος έπειτα από κόντρες στην άμυνα των γηπεδούχων κέρδισε την μπάλα και με όμορφο πλασέ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα. Παράλληλα το Ριζάρι έχασε πλήθος ευκαιριών με αποκορύφωμα την φάση του 90ο λεπτού, όταν ο Χρυσάφης πάσαρε στον Ουζούνη και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακριά, βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης πλην όμως ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε πάνω στην γραμμή. Τέλος σημαντικές ευκαιρίες έχασαν και η παίχτες της Νίκης με τις πιο κλασικές αυτές στο 75ο & 80ο λεπτό, εκεί όπου ο τερματοφύλακας Γώγης απέκρουσε με υπερένταση κρατώντας 1-2 για τον Ορφέα.

Για την ιστορία, το Ριζάρι αγωνίστηκε με τους:

Γώγης, Βόλτσης, Κατικαρίδης Α., Ουζούνης, Καραμαλάκης, Μούλας, Χόντζιας, Σωκρατίδης, Τούσιας, Μπόζαρλης, Μπράσα.

Αλλαγές:

Κατικαρίδης Κων/νος, Κατικαρίδης Γεώργιος, Καραολάνης Παναγιώτης, Ρέντι, Βάινας, Χρυσάφης.

Τέλος το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδος μας ευχαριστούν θερμά για την φιλοξενία την ομάδα της Νίκης Μεσημερίου και επιφυλάσσονται για την ανταπόδοση της φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)