Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μπηχτές για καταλογισμούς σε παλιά μέλη του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας




Πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλμωπίας ζήτησε τους ελέγχους που έφεραν καταλογισμούς  σε μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας  από το 2006 και μετά.
Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης δέχτηκε σκληρή κριτική από τον Πέτρο Ζέρζη ,αλλά και τον Νίκο Αποστολίδη.Ο πρώτος κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι εμπλέκεται στο θέμα , για τον χρόνο που έγιναν οι καταλογισμοί από τον τότε επίτροπο , ο οποίος μετά τους καταλογισμούς και την συνταξιοδότησή του προσλήφθηκε ειδικός γραμματέας στον Δήμο Αλμωπίας. Η εξέλιξη αυτή εκλήφθηκε ως ανταπόδοση προς τον πρώην επίτροπο, αφού στους καταλογισμούς περιλαμβάνονται πρόσωπα με δεδηλωμένες πολιτικές φιλοδοξίες τα οποία αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι στις δημοτικές εκλογές. Ο ειδικός γραμματέας τον οποίο επισκέφθηκαν εμπλεκόμενοι, με αρκετά άγριες διαθέσεις, ζήτησαν εξηγήσεις. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν καταγγελίες, Όπως είπε ο Πέτρος Ζέρζης , λέει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τα πρόσωπα που μιλάει. Ζήτησε από τον Δήμαρχο να γίνει κοινή συνάντηση και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Ο Δήμαρχος δέχτηκε να γίνει η συνάντηση που ζητείται. Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες το έλεγχο ζήτησε  πρόσωπο που είχε διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου  την περίοδο της προηγούμενης περίοδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)