Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κόκκινη κάρτα στους βουλευτές από τον Δήμαρχο Αλμωπίας


Χωρίς τους βουλευτές θα συναντηθεί στην Αθήνα με τους αρμόδιους παράγοντες για το θέμα του ΤΕΑ Αριδαίας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης.
Αυτό έκανε γνωστό  στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες ,επειδή απουσίαζαν από τη σύσκεψη της προηγούμενης μέρες για το ΤΕΑ. Κατά την άποψή του εξέφρασαν με την απουσία τους την άποψή τους και την υποστήριξή τους .Παράλληλα απαξίωσαν τον Δήμο και την Αλμωπία. Για αυτό δεν χρειάζεται η παρουσία τους. Η αντιπολίτευση που έδωσε την εντύπωση να διαφοροποιείται με την στάση που είχε δείξει στη σύσκεψη της Κυριακής . Προσπάθησε να βρει δικαιολογίες για τους βουλευτές.
Ο Πέτρος Ζέρζης δήλωσε αντίθετος, τονίζοντας ότι αν η επίσκεψη συνοδεύεται από τους τέσσερις Βουλευτές, θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Περίεργη ήταν η δήλωση του Νίκου Αποστολίδη , ο οποίος δεν λέει τίποτα τυχαία ,αλλά δεν διευκρίνισε ακριβώς τι εννοεί , όταν είπε στον Δήμαρχο «ψαχτείτε γιατί δεν ήρθαν οι βουλευτές στη σύσκεψη»Είναι βέβαιο ότι γνωρίζει αρκετά .
Στο μεταξύ το άκρον άωτον της μη συνεργασίας και των ιδίων των βουλευτών είναι ότι κανονίζουν χωριστά να δουν τον υπουργό και όχι όλοι μαζί. Στο μεταξύ ο Δήμαρχος διάβασε την απάντηση του υπουργού που είναι ασαφής και με ευχολόγια, χωρίς να απαντά επί της ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)