Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του 39ου ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ



       Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, η εκδήλωση του 39ου Φεστιβάλ
ΚΝΕ - Οδηγητή στα Γιαννιτσά με κεντρικό σύνθημα «Άλλαξε τον κόσμο - Το’ χει ανάγκη»




του ποιητή-δημιουργού Μπέρτολτ Μπρεχτ.                                                                                                          
                                                  
              Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα στο Πολύκεντρο (στον κεντρικό πεζόδρομο) και περιλάμβανε ομιλία από τον Γιώργο Χαβατζά, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
             Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν συναυλίες από τα μαθητικά συγκροτήματα «PIX-EL» ( Μουσική reggae), «BLACK BLOODY CHORDS» (Μουσι-κή rock), συναυλία ξένης ROCK μουσικής με τους «THUNDERCATS THE BAND», ελληνικό έντεχνο και ροκ τραγούδι με τον Γιώργο Πουλίδη και τους «HACK- 33» καθώς και λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με τους Γιώργο Γαϊτάνη και Σούλη Τερζόπουλο.
              Επίσης διαδραστική συζήτηση - παρουσίαση του έργου του κομμουνιστή καλλιτέχνη Μπέρτολτ Μπρεχτ για μαθητές και μαθήτριες με τη φροντίδα εκπαιδευτικών και μαθητών.
              Στο χώρο λειτούργησε Έκθεση Βιβλίου, χώρος της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, παιδότοπος για παιδιά από 3 ως 13 χρονών και στέκι του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ για νέους άνεργους και εργαζόμενους, εργάτες και αγρότες.
               Η ΚΝΕ έστειλε και από τα Γιαννιτσά σε όλους τους νέους & τις νέες της περιοχής το μήνυμα  : “να αλλάξουν τον κόσμο με τους αγώνες τους, γιατί το έχει ανάγκη”!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)