Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμωπίας στη σημερινή συνεδρίαση



Το τεχνικό πρόγραμμα του 2014 περιλαμβάνεται μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, στις 8 το βράδυ.
Η αντιπολίτευση προσανατολίζεται στην καταψήφισή του. Την προηγούμενη Δευτέρα η συνεδρίαση αναβλήθηκε επειδή δεν υπήρχε απαρτία. Να θυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση της περασμένης  Δευτέρας ήταν παρόντες : Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης κα από την παράταξή του οι: οι Κώστας Νικολαΐδης, Τάσος Χρήστου, Σταύρος Καραμαριάς, Δέσποινα Καλδερεμτζή, Τάσος Θεοδωρίδης, Νίκος Παρούτογλου, Αθηνά Δούκα, Γιάννης Ιωαννίδης, Μάκης Δεμερτζίδης.Απουσίαζαν οι: Χρήστος Σπρίτος, ΄έλειπε στο εξωτερικό, Πέτρος Τζέκος, συνόδευε το ΚΑΠΗ σε εκδρομή, Γιώργος Τραπεζανίδης, Κατερίνα Μπαγκή, Τάσος Τσαβδάρης, Γιώργος Ταγκαλίδης και Βασίλης Κανονίδης. Από την παράταξη του Πέτρου Ζέρζη που έλειπε δικαιολογημένα, παρόντες ήταν οι Μάκης Δεμίρης και Τάσος Αραμπατζής. Απουσίαζαν οι Μαρτίνα Ζιάκα, Ματθαίος Σπελέτας, Γιώργος Τζιβιτζίδης και Γιάννης Κετικίδης. Απότ ην παράταξη του Χρήστου Μπίνου , απουσίαζε ο ίδιος , ο Πασχάλης Κόϊος και ο Νίκος Αποστολίδης,ενώ παρόν ήταν μόνο ο Χρήστος Χουρσόγλου.
Τα υπόλοιπα θέματα
Ανάδειξη προμηθευτών με τη  διαδικασία διαπραγμάτευσης- απευθείας ανάθεσης  μετά  τη  διενέργεια άγονου διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού,  για την προμήθεια τροφίμων  για τις ανάγκες του Δήμου  Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, και της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου  Αλμωπίας Α.Ε.
΄Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Θεοδωρακίου.
΄Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Νερομύλων.
Μερική αναμόρφωση  του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013.
΄Εγκριση υποβολής ετήσιου σχεδίου δράσης  ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Αιτήσεις για διαγραφή  βεβαιωμένων οφειλών προς το Δήμο  Αλμωπίας.
Κατανομή ΣΑΤΑ.
Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού για το έργο : «Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην Τ.Κ.Φούστανης»
Έγκριση υποβολής της πράξης με τίτλο : «Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην Τ.Κ.Φούστανης» στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες»
Έγκριση υποβολής πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες και ορισμός υπευθύνου πράξης.
Έγκριση δαπάνης για την μετακίνηση Δημάρχου, Αντιδημάρχου και Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου στην Αθήνα.
Μεταφορά δεδουλευμένων – εργαζομένων πρώην ΔΕΠΑ Εξαπλατάνου, σύμφωνα με το Ν.3801/2009 ΑΡΘΡΟ 42 (ΦΕΚ163/2009)

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)