Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κάνει πίσω ο Δημήτρης Μπίνος;



Μεγαλώνει τον τελευταίο καιρό η φημολογία περί υπαναχώρησης του Δημήτρη Μπίνου  για τον Δήμο Αλμωπίας. Μάλιστα η «σεναριολογία» τον θέλει υποψήφιο βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία.
Αν και είναι νωρίς να βασιστεί κάποιος μόνο στις φήμες , εν τούτοις οι ενδείξεις αυξάνουν τα όποια σενάρια.

Μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη , σύμφωνα με όσα «διέερεε» το πολιτικό του περιβάλλον επρόκειτο να προβεί έστω και στην ημιεπίσημη ανακοίνωση της καθόδου του ως υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα .
Σε πρόσφατη συνέντευξή του , δεν ξεκαθάρισε το θέμα , κάνοντας λόγο  μόνο για «πρόθεση» και όχι για  κάτι δεδομένο. Στην ίδια συνέντευξη  έπλεξε  το  πολιτικό εγκώμιο  του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας , Πέτρου Ζέρζη,αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει ακόμα  πολύ μέλλον στον τόπο. .
Κάλυψε πλήρως όλα τα κρούσματα κακοδιοίκησης των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών υποστηρίζοντας ότι οφείλονται σε άγνοια και …προχειρότητα, προφανώς επειδή πρόκειται για ομοϊδεάτες του,αλλά και ευελπιστεί στην στήριξή τους για κάτι μεγαλύτερο.
Καλά ενημερωμένοι κύκλοι πάντως διαρρέουν  ότι βρίσκεται σε διερευνητικό στάδιο  καθώς η κατάσταση στον ιδεολογικό του χώρο στα Δημοτικά δεν έχει ξεκαθαρίσει . Φοβάται μήπως βρεθεί στο επίκεντρο της υποβόσκουσας και σήμερα διαμάχης Χ. Μπίνου  και Π. Ζέρζη, αλλά και μεταξύ  μελών της παράταξης του Χ. Μπίνου.
Η κατάσταση με τον Χ. Μπίνο δεν έχει ξεκαθαρίσει , καθώς ο ιδρυτής του, επιθυμεί ο συνδυασμός του να συνεχίσει να υπάρχει .
Δεν είναι τυχαίο που  ο Δ. Μπίνος προβάλλει ως τώρα κάποιες ανούσιες κινήσεις , ενώ δεν παίρνει καμία δημόσια θέση για σημαντικά  ζητήματα.
Έτσι δεν αποκλείεται να μετατοπίσει το ενδιαφέρον του στην κεντρική πολιτική σκηνή . ΄Αλλωστε το κλίμα είναι κατάλληλο , καθώς η Αλμωπία είναι πλέον τελείως αγανακτισμένη με τους υπάρχοντες βουλευτές 
Φυσικά δεν αποκλείεται αυτά τα σενάρια να προέρχονται από άλλους ενδιαφερόμενους του δεξιού χώρου  και να έχουν στόχο να υποσκάψουν την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αλμωπίας. Ίσως να προέρχονται και από αντίπαλα στρατόπεδα που έχουν κάθε πολιτικό και προεκλογικό λόγο να τα διαδίδουν
Η βασιμότητά τους βέβαια θα φανεί από την στάση του .
Και ως πρώτη αντίδραση μάλλον ο κόσμος περιμένει την διάψευσή τους  από τον  ίδιο .Εκτός και εάν τελικά έχουν μεγαλύτερη βάση από ότι διαδίδεται  .

6 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνες οι καταπληκτικές καλημέρες και καληνύχτες προς τον μέγαλο οίκο της Αλμωπίας τι έγιναν;;;
      Μήπως φόρεσαν "κόκκινα" γυαλιά και όλα ωραία τα βλέπουν πλέον.
      Οι στροφές 180 μοιρών στο τέλος προκαλούν ζάλη.

      Διαγραφή
  2. Μήπως ο κ. Τάκης θέλει Μπίνο για Υποψήφιο Βουλευτή και Χουρσόγλου για υποψήφιο δήμαρχο; Λέμε μήπως. Η θέση του Υπ. Βουλευτή στην Αλμωπία είναι κενή και θα επιτρέψει τον Ζέρζη να το εκμεταλευτεί; Λέμε μήπως. Η εμπειρία του παπού Τάκη είναι μεγάλη. Θυμάστε πως κατέβηκε υποψήφια Βουλευτίνα η κ. Βαμβάκη; Ποιός την πρότεινε; Ποιός την επέβαλε; Εκτός αν ο κ. Τάκης και ο Πέτρος Ζέρζης τα βρήκαν και διάλεξαν τι θα πάρει ο καθένας τους. Διαβάστε αυτό: Υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Π. Ζέρζης,Υποψήφιος Βουλευτής Δ. Μπίνος και υποψήφιος Δήμαρχος Χρ. Χουρσόγλου. Ωραία κάθεται η μπίλια για όλους και κυρίως για τον κ. Τάκη. Καιρός για ομονοια στη δεξιά της Αλμωπίας. Φτάνει με τα πειράματα τύπου Πασόη, φτάνει με την απαξίωση της Αλμωπίας. Γίναμε επαρχία της Έδεσσας. ΦΤΑΝΕΙ πια. Κύριε Τάκη αυτή είναι η καλύτερη πρόταση.Δώστε τα χέρια με τον Ζέρζη. το θέλει η Αλμωπία., το χρειάζεται ο τόπος μας, γκέ κε; διαφορετικά τιμωρία και στους δύο. ΟΜΑΔΑ ΔΕΞΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. Επιτέλους όλοι μαζί για τον κάθε υποψήφιο. Αυτό θα φέρει τη νίκη για κάθε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αληθεια φιλε μου ειναι πως η λογικη σου μπορουσε να εφαρμοστει σε πολλες περιπτωσεις τα προηγουμενα χρονια και κερδισμενη θα ηταν η Αλμωπια εν τελει..
      αλλα ειναι τετοιο το κομπλεξ καποιων που ακομα και ανταρτες κατεβηκαν εναντιον της επιλογης της παραταξης μας. οπως λοιπον τοτε ετσι και σημερα τετοιου ειδους συμφωνιες που λες απαιτουν ενα επιπεδο αντιληψης το οποιο σημερα δεν υπαρχει και παλι ειδικα απο την μια πλευρα..ακομα και αν περιπου γινονταν οπως το λες (εκει για τον δημο, το εχασες λιγο) θα ειναι επειδη η πλευρα του Μπινου μονο τα σπρωχνει εκει και οχι επειδη συμφωνησαν σε κατι. οι συμφωνιες αυτου του ειδους απαιτουν παντελονια και αυτα δεν υπαρχουν στην Αλμωπια στο χωρο που λες δεξια..

      Διαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΤΑΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ.κ. ΤΑΚΗ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΒΑΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σαμαντη ποιος μητσος μπινος αυτος ειναι παλια σταφυλια...δεν κανεις καλο ρεπορταζ εμεις θα τα λεμε; αλλος ετοιμαζεται πολυ δυνατος αφου πρωτα γινει κατι αλλο πρωτα εκτος νομου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)