Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τα νέα πρόστιμα στον ΧΥΤΑ Αλμωπίας φέρνουν παραιτήσεις;




Τα νέα πρόστιμα που επέβαλλαν οι αρμόδιες αρχές για την κακή λειτουργία του ΧΥΤΑ Αλμωπίας και που  είναι γνωστές  στους υπεύθυνους , δεν αποκλείεται να έχουν σχέση με την κυοφορούμενη παραίτηση στον Δήμο Αλμωπίας.

Στο μεταξύ πολλά είναι τα ερωτηματικά για την συμπεριφορά του αναδόχου εργολάβου να κλείσει τον ΧΥΤΑ. Μόνο μετά από εντολή του εισαγγελέα επέστρεψε το κλειδί . Το διάστημα αυτό εναποθέτανε  απλώς  τα απορρίμματα  στον ΧΥΤΑ χωρίς άλλες διαδικασίες σύμφωνα με δημόσια καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το θέμα αναμένεται να πάρει διαστάσεις , κυρίως για την ανοχή που φέρεται να έχει δείξει ο Δήμος στα «τερτίπια» του εργολάβου που είχε αναλάβει την διαχείριση .

2 σχόλια:

  1. Γιανα βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους ο εργολαβος ποτε δεν κλειδωσε την πορτα του ΧΥΤΑ και δεν υπηρξε καμια παρεμβαση εισαγγελεα για το κλειδι.Εδω και 5 μηνες εχει κανει διακοπη εργασιων και 26 μηνες ειναι απληρωτος ( αυτα δεν τα αναφερει κανενας ), παρολα αυτα συνεχιζε να διαχειριζεται τα σκουπιδια γιανα μην φτασουμε εδω που φτασαμε αφου τον διαβεβαιωναν οι " υπευθυνοι " του Δημου και του Συνδεσμου καθημερινα οτι θα πληρωθει.Μαλλον τοσο καιρο ο εργολαβος τους ανεχοταν και οχι αυτοι τον εργολαβο. Ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του και επιτελους να πουνε την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Λουτράκι λένε στα δύσκολα: Δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα.

      Διαγραφή

(3)