Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση στελεχών του Συνδυασμού Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Στους Σαρακηνούς



 
Με την συμμετοχή πολλών στελεχών του Συνδυασμού  Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ,που ίδρυσε ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Χρήστος  Μπίνος  και συμμετείχε στις εκλογές του Δήμου Αλμωπίας,
έγινε συνάντηση στους Σαρακηνούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η άποψη όλων είναι να συνεχιστεί η ύπαρξη του συνδυασμού κανονικά . Μάλιστα όπως εκτιμήθηκε η παρουσία του συνδυασμού έστω και ως αντιπολίτευση μέχρι σήμερα με την σωστή στάση του  έχει προσφέρει θετικά στη λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας προς όφελος των πολιτών.
Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη φερόμενου υποψήφιου Δημάρχου που έκανε μεγάλο άνοιγμα προς «εχθρικό στρατόπεδο» ,αγνοώντας στην ουσία τον συνδυασμό τους , θεώρησαν ότι είναι δικαίωμά του να χαράσσει την γραμμή και την πολιτική του . Οι ίδιοι αποφάσισαν να συναντώνται συχνότερα  ,ενώ θεωρούν ότι ο χρόνος λειτουργεί πλέον θετικά προς την παράταξή τους.

2 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΤΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι το παράλογο να γίνονται συναντήσεις στελεχών ενός συνδιασμού; Αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ειδηση θα ηταν το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)