Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Βετεράνοι- ΑΡΗΣ Λουτρακίου 15-14 στα πέναλτι










Ούτε και φέτος κατάφεραν οι φίρμες του ΑΡΗ Λουτρακίου να νικήσουν τα περήφανα γηρατειά της ομάδας και να κάνουν άσπρο πάσχα. Οι Βετεράνοι επεκράτησαν δίκαια και κατά διαστήματα έκαναν την μπάλα να χάνεται στο γήπεδο και τους αντιπάλους να κάνουν γύρους γύρω από τον εαυτό τους. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν μια αναμέτρηση καλύτερη και από αρνί σούβλας.

Οι εν ενεργεία υποτίθεται ποδοσφαιριστές –τρομάρα τους-
Κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Πέγιο με ένα ωραίο γκολ πραγματικά. Οι Βετεράνοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σαϊντ, αλλά ο διαιτητής αν και 70 μέτρα μακρυά είδε σχολαστικά την φάση , ενώ συμβουλέυτηκε τον α΄βοηθό και ζήτησε την βοήθεια του κοινού, Πολύ ορθά το γκολ μέτρησε. Η χαρά όμως για τα δήθεν φαβορί κράτησε πολύ λίγο. Ο Παπαπέτρου με μία καταπληκτική ενέργεια , που δεν κατάλαβε ούτε και ο ίδιος πως την έκανε , ισοφάρισε σε 1-1.
Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών , των φιλάθλων και της άψογης διαιτησίας το σκορ δεν άλλαξε στο α΄ημίχρονο.
Στο β ημίχρονο μια κεφαλιά απελπισίας του Σπρίτου μετατράπηκε σε ένα καταπληκτικό γκολ. Ενώ όλοι περίμεναν η κεφαλιά να σπάσει τα πλατάνια πίσω από την εστία, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και καρφώθηκε στο παραθυράκι και το 2-1 γεγονός. Ο διαιτητής κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να ακυρώσει το γκολ ,αλλά δεν γινότανε. Η ισοφάριση έγινε πέντε λεπτά πριν το τέλος. Σε μια μετωπική επίθεση ο Αμπάρης ανατρέπεται πεντακάθαρα από τον Σάκη Μποτσφάρη μέσα στην περιοχή. Για να γλυτώσει την κόκκινη κάρτα ο πονηρός ο παίκτης,πηγαίνει στον διαιτητή και  του λέει ότι δεν το ήθελε και δεν είχε πρόθεση. Ο διαιτητής που δεν είχε αντιληφθεί τίποτα ως τότε ,δείχνει αμέσως –έστω και με καθυστέρηση το πέναλτι που είδαν όλοι εκτός από αυτόν . Δέχεται την μεταμέλεια του παίκτη και δεν του δείχνει ούτε κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτελεί ο Αμπάρης που στέλνει τον τερματοφύλακα προς την νότια πλευρά και την μπάλα στην βόρεια πλευρά . Το 2-2 είναι γεγονός και οι βετεράνοι πανηγυρίζουν πάνω από πέντε λεπτά για να κερδίσουν χρόνο. Τελικά στον χρόνο που μένει δεν αλλάζει τίποτα .
Στα πέναλτι οι βετεράνοι έφαγαν λάχανο τους νέους κερδίζοντας με 13-12 , συνολικό σκορ 15-14.
Μετά το τέλος έκαναν ένσταση επειδή ο διαιτητής και ο ένας βοηθός ζύγιζαν πάνω από 350 κιλά , αλλά απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμη. (αυτό έλειπε να την κερδίσουν χα!χα! χα!)
Διαιτητής Σαμάνδης,(με σήμα αντί για μπάλα φασόλι και καβούρι Σαμάντη μαχαλά, μουτσάρα)  άριστος , όταν δεν σφύριζε.Βοηθοί Δόλδης (άριστος , βρήκε την θέση που του ταιριάζει) Αδραμάνης και στο β΄ Γιόλης δυο φορές άριστος . (όποιος δεν υπάκουε έτρωγε και από μια σφαλιάρα. )
Οι συνθέσεις: ΒΕΝΤΕΤΕΣ: Πρίτσκας,Νάσος Μποτσφάρης, Πέτρος Μποτσφάρης, Πλέσκας, Τσάπας,Νούσκας, Βόλτσης,Καϊλάρης, Σπρίτος, Πέγιος, Πέϊκος
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Μπίνος, Νώντας (κορυφαίος όλων, θα κάνει ένα μήνα να κατουρήσει όρθιος) Δαιμόνιος , Κώτσος, Κούης,Πασόης ,  Γ. Σπρίτας Μπαγάσας, Παπαπέτρου, Κοντάκος, Μαγντί, Δόκος  (έχασε επίτηδες τρεις φορές το πέναλτι γιατί το έπαιζε στο στοίχημα) Αμπάρης.
Διακρίθηκαν ακόμα, οι φίλαθλοι των νικητών και οι τεθλιμμένοι συγγενείς των ηττημένων.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)