Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας της Κουσίδου Κυριακής .



 

«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης  Σηφάκης.

Η Αλμωπία αξίζει μια καλύτερη τύχη με έναν Δήμο κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του,
μπροστάρη στους αγώνες, με έμπνευση, αποφασιστικότητα και δυνατότητες για να αντισταθεί στην κρίση και να ανοίξει νέους δρόμους για το αύριο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Κουσίδου Κυριακή.
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

31 σχόλια:

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΚΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά όλα που λες κική σε λάθος δήμαρχο τα ψαχνεις

      Διαγραφή
    2. ..μηπως θαπρεπε μεσα απο το σχολιο σου να μου υποδειξεις και ποιος θαταν ο καταλληλοτερος δημαρχος με τον οποιο θαπρεπε να κατεβω?οπως και ναχει σε ευχαριστω για το σχολιο σου!

      Διαγραφή
    3. ευχαριστω ευχαριστω!!οι εκπληξεις χρειαζονται για να αναπτερωνονται οι ελπιδες μας για το καλυτερο!!

      Διαγραφή
    4. ευχαριστω ευχαριστω!! οι εκπληξεις καλο ειναι να υπαρχουν , για να αναπτερωνονται οι ελπιδες!!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΚΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :):):!! ευχαριστω ευχαριστω Σ.Κ. !!,ο αγωνας ειναι μακρυς και δυσκολος και η ελπιδα για συμπαρασταση και συμπορευση στα δυσκολα,ειναι παντα το ζητουμενο,ετσι δεν ειναι?

      Διαγραφή
  4. Πολυ καλή επιλογή! Μπράβο Γιάννη, μπράβο Κική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω ευχαριστω ε.μ.!!!:):):) ευχομαι επιτυχιες σε ολους τους υποψηφιους!!

      Διαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..απο την εποχη που υποστηριζα στα Δημοτικα Συμβουλια ,οτι στην πλατεια χρειαζονται δημοτικες τουαλετες, εχουν περασει 30 χρονια!! αν θυμασαι καλα δεν υποστηριζα να γινουν στην κεντρικη πλατεια , αλλα πισω στην μικρη πλατεια της παλιας εκκλησιας!! και τωρα δεν εχω αλλαξει αποψη για τις δημοσιες τουαλετες γενικως,ασχετα το που θα γινουν, θεωρω οτι θα πρεπει μια πολη να τις διαθετει για τους δημοτες της, και αυτο γιατι ακομη σκεφτομαι καποιους σαν εσενα και σαν εμενα που στην ηλικια μας, οταν θα τις χρειαστουν , να μπορουν να εχουν ευκολη προσβαση!! θα προτιμουσα ναχες το θαρρος να δημοσιευσεις τετοιο σχολιο επωνυμα και σε παροτρυνω να το κανεις στο μελλον, μιας και απ'οτι φαινεται θυμασαι καλα τι λεγαμε και προφανως τι καναμε το πάλαι ποτέ !!,ισως ετσι να καταλαβουμε ποιος ειχε δικιο τοτε δικιο και ποιος οχι ....και γιατι οχι ,ισως πεσει στο τραπεζι και καμια καλυτερη ιδεα απο αυτες που ειχαμε εμεις τοτε !!
      παντως σε ευχαριστω για την δυνατοτητα που μου δοθηκε μεσα απο το σχολιο σου να εκφρασω εκ νεου την αποψη μου για τις δημοσιες τουαλετες !!

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Κική, Εύγε !!!! Μπράβο Γιάννη μας εκπλήσεις καθημερινά με τις υποψηφιότητες σου!!! Καλή επιτυχία Κική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σου Κυριακή, είσαι κεφάλαιο για την Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασχαλιδη Γ. ..ευχαριστω πραγματικα απο καρδιας για το μπραβο , αλλα και για το ακρως κολακευτικο σχολιο σου !! ευχομαι και ελπιζω και οι υπολοιποι συμπολιτες μας να εκτιμησουν την παρουσια μου και την προθεσή μου να συμμετασχω στα κοινα ,οπως εσυ!! νασαι καλα!!

      Διαγραφή
    2. Η φωτογραφία είναι πρόσφατη από κοπή βασιλόπιτας του ομίλου αντισφαίρισης, καθότι η Κική είναι πολυπράγμων και τενίστρια.

      Διαγραφή
  8. κικη μπραβο!!! μπραβο κικη!!! κικη μπραβο!!!μπραβο κικη!!! μπραβο σηφακη!!!μπραβο κικη!!! καλη επιλογη σηφακη!!! καλη επιλογη κικη!!!μπραβο !!!μπραβο!!!μπραβο!!! τι εγινε ρε παιδια ποιος κατεβαινει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "οποίος ενθουσιασμος" !!! τελικα ενθουσιαστηκα και εγω με το σχολιο!! ευχαριστω νασαι καλα !!

      Διαγραφή
  9. Νε ανώνυμε καραγκιόζη 5,56 μμ θα κάνουμε τουαλέτες στην πλατεία να κάνης την ανάγκη σου γιατί είσαι χεσμένος και μετά να το κάνεις παξιμάδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκτιμω αφανταστα την προθεση για συμπαρασταση ,νασαι καλα !! η κοσμιοτητα στις εκφρασεις ομως μας δινει ποντους, δεν συμφωνεις και εσυ αγαπητε συμπολιτη??!!

      Διαγραφή
  10. ωραιο επιπεδο!!! και με γνωσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωγια την παρατηρηση!! η προσπαθεια για να αλλαξει το επιπεδο συζητησης εχει ξεκινησει,ελπιζω τουλαχιστον συντομα, στα σχολια για μενα να γινει συντομα ορατη η αλλαγη!!

      Διαγραφή
  11. Μπράβο Κική! Όμως ρε παιδί μου η φωτο είναι από το Λύκειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω για το κομπλιμεντο!! ενημερωνω οτι για την εξακριβωση στοιχειων και εμφανισης , δεχομαστε το κοινο της Αλμωπιας, στα γραφεια του συνδυασμου,που βρισκονται στον κεντρικο πεζοδρομο της Αριδαιας!!..:):):)

      Διαγραφή
  12. Κατ'αρχην θελω να ευχαριστησω ολους τους σχολιαστες επωνυμους και ανωνυμους για τα καλα τους σχολια, φυσικα και αυτους ακομη με τα επικριτικα σχολια και να σας πω οτι πραγματικα μου δινουν κουραγιο να συνεχισω αυτην την προσπαθεια που ανελαβα ως υποψηφια δημοτικη συμβουλος με το συνδυασμο του Γιαννη Σηφακη. Δεν σας κρυβω οτι αρχικα ημουν αρνητικη σε καθε προταση υποψηφιοτητας για τις δημοτικες εκλογες.
    Θα ηθελα ομως να σας παρακαλεσω, κατα την διαρκεια αυτης της επιπονης δυστυχως διαδικασιας εκλογης των υποψηφιων, τα σχολια και οι αντιπαραθεσεις να γινονται σε ηπιους και πολιτισμενους τονους, με φρασεολογια που δεν θιγει, δεν προσβαλλει τους σχολιαστες και δεν υποβιβαζει το πνευματικο επιπεδο των συζητησεων, που ελπιζω να διεξαχθουν εδω μεσα πολιτισμενα και με επιχειρηματα.
    Επισης θα ηθελα να επισημανω οτι, σεβομαι την ανωνυμια του καθε σχολιαστη, αλλα αν θελει πραγματικα να να συμβαλλει ο οποιοσδηποτε με το σχολιο του στην αναδειξη μιας συζητησης για το καλο της Αλμωπιας, καλον θα ηταν να κανει επωνυμα τους σχολιασμους του, θετικους ή αρνητικους, δεν εχει σημασια, γιατι διαφορετικα τί νοημα εχει να κανεις ενα σχολιο κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια ; 'Η εχουμε το θαρρος της γνωμης μας και την εκφραζουμε ευθαρσως , δημοσια και με επιχειρηματα, ή ριχνουμε την λασπη ανωνυμα, ειρωνικα και με κακεντρέχεια, νομιζοντας οτι ετσι κανουμε την ζημια μας στον υποψηφιο χωρις να εκτεθουμε!.
    Οπως και ναχει ομως, θελω να καταστησω σαφες οτι, προθεση μου ειναι, να μην αφησω καμια αναπαντητη απορια, ερωτηματικο ή οτιδηποτε αλλο σας απασχολει σε σχεση με τα τεκταινομενα στην περιοχη μας και σας προτρεπω να σχολιασετε οποιοδηποτε θεμα σας απασχολει, ετσι ωστε να ανοιξει μια υγιης συζητηση με προβληματισμους και ιδεες ,που θα βοηθησουν στην επιλυση των τοσο σοβαρων προβληματων που απασχολουν την περιοχη μας.
    Τελος κλεινοντας αυτην την καπως μακροσκελη τοποθετηση μου, σε οτι αφορα την διεξαγωγη του προεκλογικου διαλογου στα διαδικτυακα μεσα, θα ηθελα μεσα απο εδω να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους και να προτρεψω τους συμπολιτες μου να επιλεξουν υποψηφιους νεους, καταρτησμενους και πραγματικα διαθεσιμους να ασχοληθουν με τα προβληματα της Αλμωπιας, υποψηφιους που σε αυτην την πολυ δυσκολη συγκυρια που βρισκεται η χωρα μας, θα δωσουν ολο τους το ειναι και θα αγωνιστουν με εναν αλλο αερα και καινουργιες αντιληψεις ,για το καλο του Δημου
    Αλμωπιας αλλα και ολης της Ελλαδας.

    Σας ευχαριστω ΚΟΥΣΙΔΟΥ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλη η αριστερά μαζί !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)