Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1926 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0 - 3





Πρωτόκολλο αδελφοποίησης υπέγραψαν οι δύο Απόλλωνες, με προοπτικές συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα για το μέλλον !

   Ένα, διαφορετικού σκοπού, φιλικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης ανάμεσα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και τον Απόλλωνα 1926  Καλαμαριάς.
   Τα δύο σωματεία προχώρησαν στην αδελφοποίηση τους, μετά από πρόταση του Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης προς τον Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς, εκ μέρους του οποίου την κατέθεσε ο πρόεδρος του Θεοδωρίδης  Ιωάννης στο ομόλογό του του Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς κ. Ανατολίτη Βασίλη τις προηγούμενες μέρες, και φυσικά έγινε άμεσα αποδεκτή με την διεξαγωγή μάλιστα και ενός φιλικού αγώνα όπως και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα.
    Πριν τον αγώνα ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης παρέθεσε γεύμα προς τιμή του ομολόγου του, του Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς στην Κρύα Βρύση, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Αντωνίου Στέλιου  του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρου καθώς και ο Στρατηγός διοικητής της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας στην Έδεσσα κ. Αλεβίζου Δημήτρη .
Στην συνέχεια μετέβησαν στα γραφεία του Απόλλωνα που βρίσκονται στο δημοτικό στάδιο, όπου και υπογράφτηκε το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ, ανταλλάχτηκαν  αναμνηστικά δώρα ενώ στον σύντομο χαιρετισμό τους οι δύο πρόεδροι Δήλωσαν:
ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΄΄ Ο Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς είναι ένα ιστορικό σωματείο, με προσφυγικές καταβολές από τον Πόντο.  Στόχος μας λοιπόν είναι η ομάδα του Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς ν΄ αγκαλιάσει και ν΄ αποτελεί την πρώτη ομάδα που θα υποστηρίζουν όλοι οι φίλαθλοι προσφυγικής καταγωγής και στην συνέχεια ας υποστηρίζουν όποια ομάδα επιθυμεί ο καθένας, ΄΄ όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ΄΄ γι΄ αυτό και αποδεχθήκαμε άμεσα την πρόταση του αδελφού, πλέον, σωματείου του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενός σωματείου εξίσου ιστορικό και με προσφυγικές καταβολές. Εύχομαι η συνεργασία μας να αναπτυχθεί σε όλους τα επίπεδα, καλή πορεία στο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης  ΄΄ .
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : ΄΄ Τον Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς τον νιώθουμε δικό μας σωματείο, γιατί αποτέλεσε ένα από τα ερεθίσματα των ιδρυτικών μελών του δικού μας Απόλλωνα, Εξάλλου γι΄ αυτό έχουμε και τα ίδια χρώματα, το ίδιο έμβλημα. Εύχομαι η κίνησή μας αυτή να αναπτυχθεί χρόνο με το χρόνο συνεργαζόμενοι σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων των δύο σωματείων μας. Εύχομαι τα καλύτερα στην αγωνιστική πορεία του Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς ΄΄ .
Αυτά έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα στα γραφεία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
     Στον αγωνιστικό τομέα το φιλικό παιχνίδι αποτέλεσε ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για τον ΄΄ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ΄΄ ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πέλλας που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, δοκιμάζοντας όλο το έμψυχο δυναμικό που είχε στην διάθεσή του ο προπονητής του Στέλιος Καλαιτζής.
    Από την άλλη το φιλικό αυτό έδωσε την ευκαιρία και στον προπονητή των ΄΄ ΠΟΝΤΙΩΝ ΄΄ Αλέξη Αλεξίου να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετές συμμετοχές μέχρι σήμερα, να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα πριν από λίγε ημέρες, όπως για παράδειγμα ο Παπαστεριανός.
    Τον αγώνα παρακολούθησαν γύρω στους 200 φιλάθλους εκ των οποίων γύρω στους 20 ήρθαν από την Καλαμαριά για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.
ΦΑΣΕΙΣ & ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ
8Ο ο Τσούτσης από δεξιά και μέσα από την μεγάλη περιοχή θα σουτάρει διαγώνια ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
14ο ο Γκέσιος και πάλι από δεξιά με πλασέ θα σημειώσει το 0 – 2.
25ο ο Παπαδόπουλος Β. από τα δεξιά επιχείρησε να πλασάρει από μακριά τον εξελθόντα Καρακούτση με την μπάλα να χτυπάει στην αριστερή ρίζα της καθέτου δοκού του τερματοφύλακα της Κρύας Βρύσης.
61ο ωραία σέντρα του Παπαδόπουλου Γ. από τα δεξιά στην άλλη πλευρά για τον Πετρίδη, ο οποίος με απευθείας σουτ δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Βασιλειάδη ο οποίος μπλόκαρε σταθερά.
79ο σε μία αντεπίθεση ο Ρέββας πήρε την μπάλα από δεξιά έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Καρασαββίση ο οποίος με πλασέ σημείωσε το τελικό 0 – 3.
85ο  σε μία λάθος συνεννόηση της άμυνας της Καλαμαριάς ο Laska ΄΄ πετάχτηκε ΄΄ ανάμεσα από δύο αντιπάλους του και με πλασέ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Βασιλειάδη, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Η διαιτητική τριπλέτα του αγώνα ήταν ο κ. Θεολόγου Π. με επόπτες τους κ.κ. Δέλλιο Α. και Αλμαλιώτη Αν. χωρίς προβλήματα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΚΑΛΑΙΤΣΗΣ Σ.): Καρακούτσης (46ο Σκαπέρδας), Μπρέγου (87ο Τσόπτσης), Κίτσας Π. (87ο Δέλλιος), Τσιρακίδης (60ο Βοτάρης Δ.), Βοτάρης Α.(79ο Κων/νίδης), Δανιηλίδης (60ο Ευθυμιάδης), Κίτσας Γ. (87ο Βαμβακίδης), Παπαδόπουλος Σ. (67ο Φανιάδης), Χαντούρης (46ο Βεζυριανόπουλος), Πετρίδης (84ο Σερβετάς), Παπαδόπουλος Γ. (67ο Laska).
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΑΛΕΞΙΟΥ Α.): Παπαδόπουλος Π. (68ο Βασιλειάδης), Γαλανόπουλος, Γκιόσε, Παπαστεριανός (65ο Παναγιώτίδης), Μαυροκεφαλίδης (62ο Λουιτσίδης), Τσούτσης (68ο Καρασσαβίδης), Καπνόπουλος (46ο Meci), Σουλίδης, Αναστασίου (46ο Τσεμεκίδης), Παπαδόπουλος Β. (73ο Πιαστόπουλος), Γκέσιος (53ο Ρέββας)
-   Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ευχαριστεί το αδελφό σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1926 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για την αποδοχή της πρότασής μας και την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, ευχόμενοι να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της football league που ξεκινάει και σύντομα να τον δούμε στην μεγάλη κατηγορία της super league. Θα είμαστε πλέον από τους θερμότερους υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)