Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

O Πύρρος Δήμας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας






Η επιμονή, η προσπάθεια και η δουλειά είναι αυτά που δίνουν δύναμη και εφόδια  στον άνθρωπο για να πετύχει τους στόχους που βάζει στη ζωή του . Αυτά είπε απλά και κατανοητά στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας , που επισκέφθηκε το πρωί μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο.
Στο σχολείο είχε ετοιμαστεί ένα μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών ,το οποίο παρουσίασε ο Διευθυντής Χρήστος Γρηγοριάδης.
Ο Πύρρος Δήμας τόνισε ότι δεν πρόσφερε μόνο στον αθλητισμό και την πατρίδα, αλλά  πήρε πολλές ανεκτίμητες και όμορφες στιγμές. Δεν μετάνιωσε ποτέ για τις θυσίες που έκανε για να πετύχει ούτε και νοιώθει ότι στερήθηκε κάτι.  

Αναφέρθηκε στις  μεγάλες προσπάθειες, στις νίκες, ακόμα και στις άτυχες στιγμές. Άλλωστε όλα είναι στο πρόγραμμα.

Ο Πύρρος Δήμας  απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών, οι οποίοι  μόλις πήραν , δεν έλεγαν να σταματήσουν . Θέλησαν να μάθουν όσα περισσότερα γινότανε.
Πιο Μπροστά είχε επισκεφθεί το Δημαρχεί Αλμωπίας όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος , ο οποίος τον ευχαρίστησε για την μεγάλη του προσφορά στην Ελλάδα και τον αθλητισμό. Τον χαρακτήρισε ως το καλύτερο πρότυπο για τα παιδιά .  οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Γιάννης Κετικίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βέσκος. Ο τελευταίος μάλιστα του μετέφερε τις μεγάλες στιγμές που έζησαν όλοι  στους Ολυμπιακούς αγώνες και τα χρυσά μετάλλια που έφερε στη Χώρα





1 σχόλιο:

  1. ton τσημτσηριδη γιατι δεν τον δοσατε το μηκροφωνο δημαρχε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)