Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αποδεκτή η παραίτηση του Χ. Χουρσόγλου



Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κάνει γνωστό ότι αποδέχτηκε την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Χρήστου Χουρσόγλου. Συγκεκριμένα αναφέρει:



«Δέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου την επιστολή παραίτησης του προέδρου της ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ δημοτικού συμβούλου κ. Χρήστου  Χουρσόγλου, την οποία και έκανα αποδεκτή. Ο κ. Χουρσόγλου Χρήστος επικαλείται προσωπικούς λόγους οι οποίοι είναι απολύτως σεβαστοί.»

11 σχόλια:

  1. ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;;; ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ..... ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος έκανε μία επιλογή στο πρόσωπο του κ. Χουρσόγλου. Επειδή παραιτήθηκε ο Χουρσόγλου φταίει ο Μπίνος; Δεν καταλαβαίνω. Ο δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση του . Ας δώσει περισσότερες εξηγήσεις αν θέλει αυτός που παραιτήθηκε.
      Εξάλλου ουδείς αναντικατάστατος.

      Διαγραφή
    2. Πόσα θες για να μας τρελάνεις; παραιτήθηκε σύμβουλος του ούτε μια βδομάδα από την μέρα που τον πρότεινε και ψηφίστηκε και δεν φταίει ο Δήμαρχος που τον πρότεινε; όπως δεν έφταιγε ο Πασόης για το τι έκαναν οι δικοί του; σε καλό δρόμο πάει...

      Διαγραφή
    3. Του πρότεινε την θέση, άλλη μέρα έγινε προσυμβούλιο και ανακοινώθηκαν τα ονόματα, άλλη μέρα έγινε το δημοτικό συμβούλιο, ψήφισαν και μετά παραιτήθηκε. Σε τι από όλα αυτά φταίει ο δήμαρχος, ο οποίος έχει να κάνει με δημοτικούς συμβούλους άνω των 18 χρονών. Ας εξηγήσει αυτός που παραιτήθηκε τι δεν κατάλαβε νωρίτερα.
      Πάντως δεν ήρθε και η συντέλεια. Είπαμε ουδείς αναντικατάστατος. Τα μικροπολιτικά ενδιαφέρουν μια πολύ μικρή μερίδα συμπολιτών μας, οι υπόλοιποι ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. . Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΕΙ--------------ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΕΟΛΟΓΕ ----------ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΡΕΤΙΘΗΚΑΝΕ...........ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ; ΜΠΡΑΒΟ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΥΓΕΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ και οι αχρηστοι στο δημαρχειο. Μετα ποιος φταιει;;;. Μονο α ψηφοφιρος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η θεση αυτη για τον κυριο χουρσογλου νομιζω οτι ειναι πολυ λιγη σε σχεσι με τις ικανοτητες του, και τα προσοντα του, και πιστευω οτι αυτος εινα και ο λογος που παραιτηθηκε, ειναι γενημενος για αλλα κολπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωπα ρε χρησταρα. Ελιτ της τοπικης πολιτικης.... Στα πρώτα ζόρια...ριψασπίς. Βάλε την ποδίτσα και πάνε στον πολιτισμό να ηρεμήσεις.

      Διαγραφή
  7. 4,32...ΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΟ.ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ! ΕΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ ΚΑΛΑ! ΔΕΥΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ...ΜΤΕΚΑΝΤΑΝΣ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)