Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

                                                                                ΠΡΟΣ: ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
                                                                                        ΚΟΙΝ: Σ.Δ. ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
                                                                                          Τοπικά ΜΜΕ
                                                   



Κύριε πρόεδρε,
    Την Κυριακή 26/10 στο γήπεδο της Υδραίας, όπου η ομάδα μας αγωνίστηκε με την τοπική ομάδα, γίναμε μάρτυρες μιας πολύ άδικης για την ομάδα μας και συνάμα προκλητικής διαιτησίας απέναντι μας από το διαιτητή κ. Κουκούλη, η οποία διαιτησία αποτελεί συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων διαιτησιών που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας.
Σε ένα παιχνίδι, όπου η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη από την γηπεδούχο Υδραία, εν τέλει ηττηθήκαμε με σκορ  3-1, το οποίο σκορ σε καμία περίπτωση δεν είναι αντίστοιχο της απόδοσης των δύο ομάδων. Ειδικότερα, στο α’ ημίχρονο κυλούσαν όλα ομαλά και το ήταν σκορ 0-1 υπέρ μας, σκορ το οποίο αντικατόπτριζε απολύτως την απόδοση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Στο Β΄ ημίχρονο, όμως,  και ενώ η απόδοση των ομάδων, σε γενικές γραμμές, δεν άλλαξε σε σχέση με το α΄ ημίχρονο,  εντούτοις ο διαιτητής, κ. Κουκούλης, άρχισε να καταλογίζει συνεχώς και αδίκως φάουλ σε βάρος της ομάδας μας, ενώ δεν δίστασε να καταλογίσει και κάρτες στους παίκτες μας, για την παραμικρή διαμαρτυρία τους. Στον αντίποδα, τόσο ο διαιτητής κ. Κουκούλης, όος και ο επόπτης κ. Σλατίντσης, είχαν επιδεικτικά κλειστά τα μάτια και τα αυτιά τους στο αδικαιολόγητα σκληρό παιχνίδι που έκανε η γηπεδούχος ομάδα, καθώς και στις εξυβριστικές εκφράσεις που εκστομίστηκαν πολλάκις από ποδοσφαιριστές της Υδραίας προς τους δικούς μας παίκτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Υδραίας,  κ. Θεόδωρου Τσολερίδη,  που είναι ένας αθλητής με μεγάλη καριέρα στην α΄ εθνική κατηγορία του ελληνικού Πρωταθλήματος, ο οποίος έβρισε, ουρλιάζοντας κυριολεκτικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ποδοσφαιριστή της ομάδας μας λέγοντάς του «ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ». Ουδέν εξ αυτών άκουσαν οι διαιτητές, παρόλο που ακούγονταν  σε όλο το γήπεδο οι κραυγές του κ.  Τσολερίδη, επιδοκιμάζοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπεριφορά του ως άνω ποδοσφαιριστή της Υδραίας.
Οι διαιτητές του αγώνα επέτρεψαν το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι της γηπεδούχου ομάδας και δεν προστάτεψαν, ως οφείλουν, τους παίκτες μας από αντιαθλητικά χτυπήματα, γεγονός που μαρτυρούν οι δύο τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Γεωργίου Γιώργου και Μάρκου Χρήστου.
Ο διαιτητής κ. Κουκούλης «έκλεισε τα μάτια του» σε προφανέστατη ανατροπή του Μάρκου Ματθαίου από ποδοσφαιριστή της Υδραίας, εντός της μικρής περιοχής της γηπεδούχου, απόφαση η οποία μπορεί να θεωρηθεί και αλλοίωση του αποτελέσματος, αφού δεν δόθηκε στην ομάδα μας πέναλτι.
Ο κ. Κουκούλης απέφευγε τεχνηέντως να καταλογίσει φάουλ στο β’ ημίχρονο υπέρ της ομάδας μας , επιτρέποντας –ως προαναφέρθηκε- το σκληρό παιχνίδι της γηπεδούχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο υπέρ ημών φάουλ στο β’  μέρος δόθηκε μετά  το 85’ λεπτό, όταν πια το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της γηπεδούχου.
Εάν αξιολογούνταν από το διαιτητή η συμπεριφορά εντός του αγωνιστικού χώρου της γηπεδούχου ομάδας, αυτή θα ολοκλήρωνε τον αγώνα τουλάχιστον με δύο αποβολές παικτών της για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Κατόπιν τούτων, και θεωρώντας ότι οι διαιτητές του εν λόγω αγώνα, κ.κ. Κουκούλης και Σλατίντσης, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων του συγκεκριμένου αγώνα, και αδίκησαν κατάφορα την ομάδα μας, ζητούμε τον αποκλεισμό των κυρίων Κουκούλη- Σλατίντση από τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας.
Σκοπός μας είναι να προστατέψουμε τόσο τα συμφέροντα της ομάδας μας, αλλά κυρίως τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μας. Προς εκπλήρωση του σκοπού αυτού δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε αντιαθλητικές και παραβιάζουσες τους ισχύοντες κανονισμούς ποδοσφαίρου συμπεριφορές.
Είμαστε αποφασισμένη να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να πετύχουμε το αυτονόητο, δηλαδή να αντιμετωπίζεται η ομάδα μας τόσο από τους διαιτητές, όσο και από τις λοιπές ομάδες με σεβασμό και αμεροληψία.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)