Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Γνωστός δικηγόρος κατηγορείται για ασέλγεια σε 13χρονο στην Έδεσσα



Δικηγόρος τραβεστί από την Αθήνα συνελήφθη γιατί έκανε «πιάτσα» στην Έδεσσα και στη συνέχεια φέρεται να αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ασελγούσε σε 13χρονο αγόρι στην Πέλλα.


Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 53χρονο που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, όταν τον πλησίασε αστυνομικός με πολιτικά και προσποιήθηκε ότι ήθελε να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά. Όταν του αποκάλυψε την αστυνομική του ιδιότητα μάλιστα, εκείνος φέρεται πως αντέδρασε και τον δάγκωσε στο χέρι.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι είχαν πληροφορίες, καιρό τώρα, για «έναν τραβεστί που κάνει πιάτσα» στην Έδεσσα και είχαν εντολή να τον εντοπίσουν. Όταν τον έπιασαν, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γνωστό δικηγόρο Αθηνών. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς, ομολόγησε ότι πήγαινε συχνά για δουλειές στην περιοχή και το 2013 είχε ασελγήσει σε 13χρονο αγόρι στην Πέλλα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τις πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της αντίστασης, της απλής σωματικής βλάβης, της αποπλάνησης ανηλίκου και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη αλλά τον άφησε ελεύθερο λόγω ειδικής δωσιδικίας (το προνόμιο των δικηγόρων να μην υποβάλλονται στην αυτόφωρη διαδικασία).
ΠΗΓΗ Ε
ΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)