Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές από συλλόγους και πολίτες στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας











Ευχές και χαρούμενες μελωδίες πλημμύρισε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη καθώς, από νωρίς το πρωί, πολλοί τοπικοί σύλλογοι, μαθητές και πολίτες τον επισκέφτηκαν για να του ευχηθούν για τα Χριστούγεννα και να ψάλουν τα κάλαντα.


Ο κ. Θεοδωρίδης τους υποδέχθηκε και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τα Χριστούγεννα και την έλευση του Νέου έτους.

Μεταξύ των Συλλόγων που επισκέφτηκαν τον κ. Θεοδωρίδη ήταν η χορωδία του ΚΑΠΗ Έδεσσας η οποία, εκτός από τα κάλαντα, τραγούδησε και μερικά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακολούθησε μουσικό τμήμα στρατιωτών και μόνιμων αξιωματικών της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού η οποία έψαλε τα κάλαντα και τραγούδησε κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας.

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια ακούστηκαν από το Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς». Ο Σύλλογος προσέφερε μάλιστα στον κ. Θεοδωρίδη και καλαίσθητη έκδοση του Ημερολογίου που κυκλοφορεί για το 2015 με λαογραφικά στοιχεία και γεύσεις από τον Πόντο.
 
Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα μέλη των συλλόγων, τα παιδιά και τους πολίτες για τις ευχές και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Όπως τόνισε, «Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη για τον συνάνθρωπο και ελπίδα για όλο τον κόσμο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)