Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΟΙ ΘΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΣΤΟ KICK BOXING ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ΔΗΜ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟ





    Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι γενικές προαγωγικές εξετάσεις ανώτερων ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στο άθλημα του KICK BOXING. Τις εξετάσεις παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των αθλητών που καταχειροκρότησαν την προσπάθειά τους.

    Οι αθλητές εξετάστηκαν στο προβλεπόμενο από την Ομοσπονδία πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε σκιαμαχία (συνδυασμός τεχνικής  χεριών και ποδιών), ασκήσεις με στόχους και αντεπιθέσεων με αντίπαλο, αγώνες σπάρινγκ και θεωρία.
    Εξεταστής των αθλητών ήταν ο προπονητής του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨  Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος 7 dan, ο οποίος είναι και επισήμως εξεταστής ακόμη και δασκάλων του αθλήματος καθώς κατέχει δίπλωμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO. Επίσης τα διπλώματα των αθλητών της μάυρης ζώνης 1 dan είναι αναγνωριμσένα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING ΠΟΚ (αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού).
    Η ακαδημία Πολεμικών Τεχνών του  προπονητή Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλου διαθέτει αίθουσα προπονήσεων 400τ.μ. , με 5 ταιρέν του taekwon do και ρινγκ για το kick boxing.
   Οι αθλητές που προάχθηκαν είναι οι εξής:
ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Πέγιος Αναστάσιος, Καλαϊτζίδης Σωτήρης, Γκουδελόπουλος Αναστάσιος, Τσάκας Αλέξανδρος.
ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ: Βεζυρίδης Ιωάννης,  Καρατζά Άννα, Μιρκετίσιαν Αρθούρος.
ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Κοεμτζής Νικόλαος, Ιακωβίδης Παναγιώτης, Παπασταύρου Παναγιώτης, Κεμετζεντζίδου Θεοδώρα, Κοϊμτζίδης Γεώργιος, Καραβάτσης Ηλίας, Γαβριηλίδου Παναγιώτα, άλερς Αλέξανδρος, Οικονόμου Παναγιώτης, Ζαχαριάδης Γιάννης.
ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ: Κασάπογλου Ανέστης, Μπογδάνης Χρήστος.
ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ: Λιάπτσης Σταύρος, Μπογδάνης Χρήστος, Παπασταύρου Παναγιωτης, Καραβάτσης Ηλίας.
ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1 DAN:  Ιωαννίδης Γιάννης, Ζουμπουρτικούδης Αναστάσιος, Τερζίδης Κώστας.










   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)