Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αψαλος-Άσπρο 0-0 διεκόπη








Δεν τελείωσε το παιχνίδι στην Άψαλο , όταν μια ανόητη ενέργεια φιλάθλου , που έριξε κροτίδα  κοντά σε παίκτη του Άσπρου που ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει κάτω και το παιχνίδι να διακοπεί.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και έμοιαζε στο μεγαλύτερο μέρος με χωράφι και ήταν άκρως επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα σε τρεις τουλάχιστον φάσεις από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τραυματισμοί ποδοσφαιριστών ,που λίγο έλειψε να χτυπήσουν  στα κιγκλιδώματα.
Παρά την λάσπη οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορο ποδόσφαιρο, με το Άσπρο να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες , χωρίς να τις αξιοποιεί.
Στο 3΄ο Τόπκας έπ ιασε δυνατό σουτ, που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Στο 6΄ο Αποστολούδας μπήκε ωραία στη περιοχή , άνοιξε όμως παραπάνω τη μπάλα που έφυγε άουτ.

Στο 35΄ ο Τουρμάνης από αριστερά κάνει παράλληλη συρτή σέντρα την οποία διώχνουν τη τελευταία στιγμή σε κόρνερ οι αμυντικοί.



Στο 40΄ σε  εναέρια διεκδίκηση της μπάλας έξω από την περιοχή ο Αντωνιάδης με τον αγκώνα βρίσκει αντίπαλό του. Ο Βοηθός Ζιώγλης σηκώνει την σημαία του και ενημερώνει τον διαιτητή , ο Ατζαμιδάκη , ο οποίος δείχνει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Άσπρου. Ακολουθούν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Ο βοηθός πέφτει κάτω , χτυπημένος. Στο σημείο φτάνει  από τον πάγκο αναπληρωματικός παίκτης του Άσπρου με εχθρικές διαθέσεις κατά του βοηθού διαιτητή. Εκεί συγκρατείται από τους πιο ψύχραιμους , αλλά φτύνει στο πρόσωπο τον βοηθό και αποβάλλεται από το παιχνίδι.  Μετά από 10 λεπτά το παιχνίδι ξαναρχίζει. Ο διαιτητής σφυρίζει το ημίχρονο χωρίς να κρατήσει δευτερόλεπτο καθυστέρηση.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι σουτάρουν από καλή θέση μέσα από τη λασπωμένη περιοχή , αλλά ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος σώζει την εστία του.
Το Άσπρο αναλαμβάνει πρωτοβουλία ,αφού έχει περάσει σαν αλλαγή και ο Πλατάκης, αλλά το παιχνίδι διακόπτεται άδοξα από την ρίψη της κροτίδας. Διαιτητής ήταν ο Ατζαμιδάκης , ο οποίος είχε διαιτητεύσει το παιχνίδι του Όλυμπου με την Ίδα , το οποίο είχε διακοπεί επειδή ο βοηθός διαιτητής είχε δεχτεί μπουκάλι και είχε τραυματιστεί.
ΑΨΑΛΟΣ: Καραϊσαρίδης, Καραπατάκης,Δεμίρης (35΄Σπανίδης),Στούπης, Γρηγοριάδης, Μανελίδης, Μουζάκης, Γ. Κόγιος, Σ. Κόγιος, Ταρπάνης, Ηλιάδης
ΑΣΠΡΟ :Παπαδόπουλος, Πληγαδίτης, Ρέης, Ρίσιου, Ρέτζια, Ελευθεριάδης (53΄Πλατάκης), Τόπκας, Αντωνιάδης ,Ορφανίδης, Δημητριάδης,  


3 σχόλια:

  1. διαιτητησ ανίκανος αυτό εχω να πω παρασυρουν τονκοσμο σε ανεπίτρεπτες ενεργιες ποδοσφαιρο εραστεχνικο αρρρωστο να διακοπη καοι να πεσοουν εξαπλατανος και αψαλο ο δε πρωτοσ με βαρεια σαρωστια κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διαιτητης εδω που φταιει μεγαλε ηθελα να ξερα,οπου δεν βρισκουμε λυση ολα στον διαιτητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ !!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)