Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Παράσημα , αλλά όχι αποστρατεία για τον Π. Σαμάνδη






Με …κακό σκοπό να απαλλαγούν από την δημοσιογραφική του δραστηριότητα (που ξεκινά από το 1976 περίπου ), αλλά προφανή καλή πρόθεση η ΕΠΣ Πέλλας τίμησε τον Πέτρο Σαμάνδη για την πολύχρονη προσφορά του και στην  αθλητική δημοσιογραφία  , ιδίως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Και λέμε κακό σκοπό ,διότι όταν απονέμουν παράσημα , ακολουθεί συνήθως... η ώρα της αποστρατείας.
Άνθρωπος του Ποδοσφαίρου και ο ίδιος ,αφού διατέλεσε για πολλά χρόνια «σημαία» του ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ενώ ως μαθητής δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης ήταν ποδοσφαιριστής στην ερασιτεχνική ομάδα του Αλμωπού , την περίοδο της ένδοξης εποχής. Βασικός αρθρογράφος και αθλητικογράφος στην ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, από  το 1982. 
Από το 1989, μέσα από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ,ΤΟ 1992  από την εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και το 2010  από το ARIDAIA-GEGONOTA,προβάλλει κυρίως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα τοπικά αθλήματα .Ο ίδιος πάντως δηλώνει ακόμα ξεκούραστος και θεωρεί  ότι  είναι ακόμα πολύ νωρίς να κατεβάσει μολύβια και μικρόφωνα. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Ευρωπού Φούστανης Στέφανος Δελέπογλου. Ο ίδιος τίμησε και τους άλλους δύο δημοσιογράφους Γιάννη Μίγγα  και Γιώργο Χατζηχρήστο ( Συνάδερφοι , το αυτολιβάνισμα , να το γράψετε μόνοι σας.)

5 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΟ ΤΟ ΑΞΙΖΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Πέτρο έτσι πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑΝ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια δημόσια στον πατέρα μου απ την αλλη άκρη της Ευρώπης!! Συνεχίζεις να με κάνεις περήφανο!! Συγχαρητήρια επίσης και στους κυριους Μίγγα και Χατζηχρήστο!

    Δ.Σ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Πέτρο εκείνο που λείπει είναι η εμβέλεια του ραδιοφώνου σε όλο τον νομό και η απευθείας μετάδοση των αγώνων. Είχε μεγάλη ακροαματικότητα που λείπει από το τοπικό ποδόσφαιρο. Την βράβευση και βέβαια την αξίζεις γιατί πάντα λες αλήθειες, που συμβάλλουν στην δημοκρατία που πολλές φορές την χάνουν ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)