Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πετάνε στον δρόμο μικροπωλητές στην Αλμωπία



Με την επίκληση ενός ανόητου και προβληματικού νόμου, που αναμένεται σύντομα να αντικατασταθεί, το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας  με απόφαση κατά πλειοψηφία ,πετάει στο δρόμο πάνω από τριάντα μικροπωλητές .

Από την πλευρά του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, τόσο ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος , όσο και η Γεωργία Αμπάρη υποστήριξαν ότι πρέπει να δοθεί παράταση , καθώς τα αρμόδια υπουργεία από τα οποία ζητήθηκαν εγγράφως διευκρινήσεις , δεν έχουν αποφανθεί ακόμα σχετικά.
Ο Δ. Ασβεστόπουλος πρότεινε να ψηφίσουν κατά του απαράδεκτου νόμου, στέλνοντας το μήνυμα προς τους αρμόδιους ότι οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας δεν είναι άβουλα όντα και έχουν χρέος να επισημαίνουν τα λάθη νόμων που καταστρέφουν πολίτες.
Παράλληλα επαλήθευσαν όσα είπε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης ,που επικοινώνησε με τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη, ότι ήδη υπάρχει μεγάλη κινιτικότητα και με την κατάθεση του πρώτου νομοσχεδίου , πρόκειται να κατατεθεί τροποποίση που να διορθώνει τον σχετικό νόμο. Ο Χρήστος Χουρσόγλου , έκανε γνωστό ότι και η ΚΕΔΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό και να ζητήσει να γίνουν αλλαγές , διότι έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα σε όλους τους Δήμους. Τάχθηκε και αυτός υπέρ της παράτασης μέχρι της λύσης του προβλήματος.
Ο Γ. Τσιμτσιρίδης , αρχικά δεσμεύτηκε σε περίπτωση που υπάρξει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , να υπογράψει και τις άδειες όσων αδίκως αποκλείονται από την ασάφεια του νόμου. Στην συνέχεια όμως , προφανώς μετά «άνωθεν εντολής» έκανε στροφή 180 μοιρών .
Ο Δ. Βέσκος υποστήριξε ότι το Δημοτικό συμβούλιο , δεν μπορεί με μια απόφαση αντίθετη με την νομοθεσία να ανοίγει  τις πόρτες και για άλλα πιθανόν παρόμοια ζητήματα που θα έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο
Ο Ανδρέας Κόγιος , αρχικά έδειξε κατανόηση στο πρόβλημα, στη συνέχεια όμως επικαλέστηκε την νομιμότητα 
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης , τόνισε με έμφαση ότι ποτέ δεν πρόκειται να θέσει σε ψηφοφορία  πρόταση που αντίκειται στον νόμο και θα απορριφθεί από την Περιφέρεια.  Κατά της πρότασης ψήφισαν οι Χ. Χουρσόγλου, Μαρτίνα Ζιάκα, Δ. Ασβεστόπουλος και  Γεωργία Αμπάρη που πρότεινα να παραταθούν οι άδειες για εύλογο χρονικό διάστημα , για να  ψηφιστεί ο νόμος. 
Υπερ ψήφισαν όλοι οι υπόλοιποι

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ............ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΟΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ - ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΛΥΠΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΑΠΙΟΥΣ ΜΑΝΔΥΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΜΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΗ ???????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ????????? Η ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΙΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ χρυσαυγιτες Η ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ "ΠΕΤΑΞΕΙ" ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ .ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΕ ΝΟΔΟΥΛΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ Δ...ΛΟ ΛΕΓΟΝΤΕ. ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ.

      Διαγραφή
  3. 4 5 άτομα κάθε οικογένεια παππούδες από δυο πλευρές αδέρφια ξαδέρφια μέσο όρο 15 επί 30 που θα φύγουνε βάλε και 450 να μιλάνε παντού να κατηγορούνε κάλα κρασιά δήμο δεν ξαναβλέπει κανείς τους και Πάλλη παράνομα θα είναι πολλά άτομα από άλλους νομούς με δυο άδειες πολλά μετρά διάφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι πληρωνουν να μεινουν στο παζαρι .Οι υπολοιποι ναπαρετε τον μπουλο σας π.....δια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ ΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕ ΣΕ 2 ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι ψηφιζετε για παραταση των αδειων αυτων που δεν τηρουν τις υποχρεωσεις τους κανετε μεγαλο κακο στους υπολοιπους και εισαστε μεγαλα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)