Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η πρώτη λουτρόπολη της Ελλάδας τελευταία στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας





Αποσιωπήθηκε εντέχνως η διαδικασία εκλογών στον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, στις οποίες υποψήφιος ήταν και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος. Δυστυχώς η πρώτη Λουτρόπλη της χώρας στις εκλογές κατέλαβε αναπληρωματική θέση.


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

O Δήμαρχος του δήμου Λαγκαδά , Ιωάννης Καραγιάννης, εκλέχτηκε Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας για την περίοδο  2015-2017.
Παρόντες ήταν και ψήφισαν 51 αντιπρόσωποι δήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, σε σύνολο των 53 δήμων-μελών του Συνδέσμου που συνολικά αριθμούν 74 αντιπροσώπους-μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για το Προεδρείο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, και το αποτέλεσμα είναι:


ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας
για τη περίοδο 2015 - 2017

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ, Δήμαρχος  Λουτρακίου -  Αγίων Θεοδώρων


ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Δήμαρχος Αγιάς Λάρισας,
2. ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, Δήμαρχος Μήλου,
3. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης,
4. ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Δήμαρχος Δομοκού Φθιώτιδας.


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Δήμαρχος Αλμωπίας Πέλλας,
2. ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς.

2 σχόλια:

  1. Φίλε Πέτρο τα Δ.Σ. όλων των φορέων είναι σε μονό αριθμό και όχι σε ζυγό. Εδώ διαβάζουμε 6 ονόματα, γιατί? Όσο για την μη συμμετοχή του κ .Μπίνου, ασφαλώς και δεν είναι θετική εξέλιξη. Νομίζω ότι θα έπρεπε να προβλέπεται στο σχετικό καταστατικό, η αυτοδίκαιη συμμετοχή στον Σύνδεσμο, των δημάρχων από τις μεγαλύτερες λουτροπόλεις της χώρας, όπως Αιδηψού, Λουτρακίου Κορινθίας, Πόζαρ κλπ, έτσι ώστε το όργανο να έχει την δυναμική που απαιτείται για την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις αποφάσεις παίρνει η εκτελεστική επιτροπή της οποίας πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου. Συνεπώς , το όργανο είναι πενταμελές. Το περίεργο είναι ότι η Θεσσαλονίκη αυτή την στιγμή έχει μια λουτρόπολη εγκαταλειμμένη που δεν λειτουργεί ( Λουτρά Θέρμης ) Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)