Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας



 
  για χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλ. του Αναψυκτηρίου




Τη   Πέμπτη 26 Μαρτίου  και ώρα  10:00΄ π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίαςσυγκαλείται έκτακτη και κατεπείγουσα  Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Αίτηση της Κοινοπραξίας ΛΕΠΙΤΚΟΣ Θ., ΚΩΤΣΟΣ Γ., ΛΙΟΥΓΑΣ  Δ. , για χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται  στο  χώρο των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας.
Η  συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα  για να μπορέσει να λειτουργήσει το  αναψυκτήριο Λουτρών Λουτρακίου, λόγω της τουριστικής περιοχής και της εξυπηρέτησης των  επισκεπτών.       

2 σχόλια:

  1. ελπιζουμε σε καλη εξυπηρέτηση, όλα προσαρμοσμένα στο φυσικό περιβάλλον.Οι επαγγελματίες που το πηραν γνωρίζουν το αντικείμενο.Κατα τη γνωμη μου πρέπει να προσεχτουν οι λαικατζηδες που μπαίνουν ανεξελεγτα στη Λουτρόπολη.Δεν είναι ο χωρος για παζαράκια και πλανόδιους.Πολύ άσχημη εικόνα δίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΕΥΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ Η ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ!

      Διαγραφή

(3)