Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2015



Σας ενημερώνουμε οτι η Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ εντάχθηκε στο Ενιαίο Ηλεκτρονικό Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (ΕΜΑ) , που είναι μια δράση  του  Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) σε μία προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης και αποδοτικότερης λειτουργίας των συλλόγων και φορέων του εθελοντικού κινήματος αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ).

Επίσης, παρά την Τακτική Αιμοδοσία ης Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ της προηγούμενης εβδομάδας ,το απόθεμα της σε φιάλες αίμα είναι  εξαιρετικά μικρό( 15 φιάλες).
Κατόπιν τούτου το Δ.Σ.,στην Έκτακτη συνεδρίαση της 21ης Μαίου 2015, αποφάσισε να παρατείνει την αιμοδοσία για τον επόμενο μήνα,Ιούνιο 2015 και να υλοποιήσει την Τακτική αιμοδοσία της Αριδαίας.Καλούνται τα μέλη της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ που μπορούν,να δώσουν αίμα στο Νοσοκομείο της Έδεσσας καθημερινά το πρωί από τις 9.00-13.00 μμ και απόγεμα 18.30-19.30.
Για τους συναδέλφους της Αριδαίας η αιμοδοσία θα γίνει στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας την  Τρίτη 2 Ιουνίου.
Πληροφορίες: Δουλγερίδου Μαριάννα ,Υπευθυνη Αιμοδοσίας  Τηλ. 6973733522
 Κατά την ημέρα της Αιμοδοσίας ,οι συνάδελφοι που θα δώσσουν αίμα δικαιούνται άδεια ,και επιπλέον 2 ημέρες άδειας, οποτεδήποτε θελήσουν εντός του διδακτικού έτους. Θα πρέπει να ζητήσουν και να λάβουν βεβαίωση ότι έδωσαν αίμα για την Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ, την οποία θα προσκομίσουν στη διεύθυνση του σχολείου τους.
Επειδή, οι ανάγκες  για αίμα από τους συναδέλφους μας για τους ίδιους ή συγγενείς τους είναι μεγάλες,
η ανάγκη για αίμα είναι επιτακτική!
 Για το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ
                                                                 
Η Πρόεδρος                                                                                                     Ο Γραμματέας
Δουλγερίδου Μαριάννα                                                                         Παπαδόπουλος Γιώργος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)