Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ημιτελικοί του Aridea Cup










ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ


Εξαιρετική ήταν και η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους μας στην Αριδαία και το Aridea Cup, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe. Σε όλα τα ταμπλό, μονών και διπλών, οι τίτλοι θα έχουν ελληνικό χρώμα, όπως προέκυψε από τους σημερινούς ημιτελικούς!
Στο μονό των αγοριών, ο Αϊτόρ Ζερδίλας πέτυχε τη νίκη της ημέρας, καθώς απέκλεισε τον Ρουμάνο Rares Mandu, που ήταν στο Νο1 του ταμπλό, με το εμφατικό 6-2, 6-3. Στον τελικό, ο Ζερδίλας θα αντιμετωπίσει τον Χρήστο Παναγιώτη Δαγκλή. Ο Δαγκλής πήρε στο tie-break (με 7-5) το πρώτο σετ από τον Δημήτρη Πιτσίνη, όταν ο τελευταίος δεν ένιωθε καλά και εγκατέλειψε.
Στα κορίτσια, η Εμμανουέλα Αντωνάκη κέρδισε την Ελένη Καμπάνταη με 6-1, 6-2 και θα είναι στον τελικό, μαζί με την Ελένη Μτσεντλιτζέ. Η Ελένη, η οποία είναι Γεωργιανή αλλά ζει στην Ελλάδα και αγωνίζεται στον ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος, επιβλήθηκε της κορυφαίας του ταμπλό Σέρβας, Aleksandra Stankovic με 6-1, 6-3, φτάνοντας τις 8 διαδοχικές νίκες. Αύριο θα διεκδικήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της, μετά από το Koufalia Cup στα Κουφάλια.
Και στα διπλά οι τελικοί θα αποτελούν ελληνική υπόθεση. Στα αγόρια, οι Νικόλας Τρίκκας Ψωμάς και Ζερδίλας κέρδισαν τους Πέτρο Ιωαννίδη και Οδυσσέα Παπαϊωάννου, με 6-4, 6-2. Στον τελικό της Παρασκευής, θα αντιμετωπίσουν τους Ανδρέα Καρδάρη και Μιχάλη Ψαριάδη, που επικράτησαν των Γιώργου Πίγγου και Σταύρου Τζώρτζου, με 6-2, 6-4.
Στο διπλό των κοριτσιών, οι Εμμανουέλα Αντωνάκη και Ελευθερία Γκόγκου απέκλεισαν τις Νικολέτα Αντωνίου Καραδέμητρου και Dina Dragoljic με 4-6, 6-0, 10-7. Στον τελικό θα παίξουν με τις Βαρβάρα και Βασιλεία Γρίβα, που κέριδσαν τις Ελένη και Νικολέτα Τοπουζίδου με 7-5, 6-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)