Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η «Λαϊκή Ενότητα» Πέλλας για τις επερχόμενες εκλογές.





Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα Γιαννιτσά, συνάντηση πολιτών του νομού Πέλλας με σκοπό τη δημιουργία επιτροπών αγώνα της «Λαϊκής Ενότητας» για τις επερχόμενες εκλογές.

Στη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε η κοινή θέση των παρευρισκόμενων, πως ο μόνος τρόπος ώστε να απαλλαγούμε από την βάρβαρη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εξαθλιώνει την κοινωνία και διαλύει τη χώρα μας είναι η εφαρμογή μιας εντελώς διαφορετικής πολιτικής προσανατολισμένης στην προστασία των λαϊκών στρωμάτων, στην ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγικής δυναμικής, στην εθνικοποίηση και κοινωνικοποίηση των τραπεζών, στην παύση πληρωμών του επονείδιστου χρέους και τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του, στη διάλυση του διεφθαρμένου και κρατικοδίαιτου μηχανισμού ολιγαρχικής εξουσίας. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν πως τίποτα από όλα αυτά δε μπορεί να επιτευχθεί εντός της ευρωζώνης και πως η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι ο μόνος δρόμος ώστε να αρχίσουμε να ανακτούμε εθνική και οικονομική κυριαρχία.
Συμμετείχαν πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με κοινές ανησυχίες και κοινό στόχο την απαλλαγή της χώρας από τον νεοφιλελευθερισμό και τις καταστροφικές συνέπειες των μνημονίων του.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτοι πυρήνες σε όλους τους Δήμους του νομού μας, με την ελπίδα πως οι πολίτες θα συστρατευθούν σε αυτήν την προσπάθεια για την ανατροπή και δίνοντας μια ηχηρή απάντηση στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και τα ψεύδη τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για ακόμα μια φορά προς άγρα ψήφων, αδιαφορώντας για την κοινωνία και τη χώρα.
Για την «Λαϊκή Ενότητα».

1 σχόλιο:

  1. ποιοί είναι ρε παιδιά οι του ΛΑΕ στην Πέλλα? ονόματα δεν έχουν? γιατί αν δεν πάει κανένας να πάω εγώ, αν με θέλουν βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)