Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Και παρατράγουδα στις διαμαρτυρίες των αγροτών



 


Μπέρδεψαν τα γραφεία των βουλευτών 
και πέταξαν αυγά σε λάθος πολυκατοικία

Δεν γλύτωσαν τις …αυγομαχίες 
ούτε συνάδερφοί τους, αλλά  και δημοσιογράφοι




Λάθος πολυκατοικία «χτύπησαν» με αυγά αγρότες στα Γιαννιτσά , ενώ στο γραφείο της Θ. Τζάκρη , μπερδεύτηκαν και πολλά αυγά βρήκαν  διαμαρτυρόμενους συναδέρφους τους και δημοσιογράφους που κάλυπταν τις κινητοποιήσεις.
Σύμφωνα με το   tastv , οι αγρότες έφτασαν  στις 12μιση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να επιδώσουν το ψήφισμα στο γραφείο της Υφυπουργού κ. Τζάκρη, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Λέσχη Αξιωματικών.
Εκεί κάποιοι οι αγρότες μη γνωρίζοντας που είναι το γραφείο άρχισαν να  εκσφενδονίζουν αυγά σε λάθος πολυκατοικία με αποτέλεσμα κάποιος ένοικος να διαμαρτυρηθεί. Στη συνέχεια ανέβηκαν και στο γραφείο της κ. Τζάκρη όπου εκεί τους άνοιξε την πόρτα μια υπάλληλος του γραφείου, άκουσε τα αιτήματα των αγροτών όπου κατά την διάρκεια αυτοί κάποιοι αγρότες θερμόαιμοι άρχισαν να πετούν αυγά με αποτέλεσμα ο στόχος να είναι οι ίδιοι οι αγρότες και εμείς μαζί. Τελειώνοντας τον διάλογο με την υπάλληλο της επέδωσαν το ψήφισμά τους και στη συνέχεια οι αγρότες άδειασαν επίσης κοπριές και ακτινίδια στην είσοδο του γραφείου.  Μετά το γραφείο της κ. Τζάκρη σειρά είχαν βάλει το γραφείο του Βουλευτή Ν.Δ. κ. Καρασμάνη όπου αξίζει να αναφέρουμε δεν συμμετείχε ο ίδιο αριθμός των αγροτών στο γραφείο του στο οποίο συνάντησαν υπάλληλο και να του επιδώσουν το ίδιο ψήφισμα και στην συνέχεια μετά από ένα διάλογο άδειασαν μόνο ένα τσουβάλι κοπριά και απεχώρησαν. 
Αργότερα σε καφετέρια του πεζόδρομου σημειώθηκαν διαπληκτισμοί μεταξύ του ιδιοκτήτη και των αγροτών επειδή του πέταξαν αυγά τα οποία προορίζονταν για τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. to na petas auga apaiteite kapoia noimosini..alla oi agrotes einai ftiagmenoi gia auto pou mporoune mono na kanoun!!! na asxolounte me tin gi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)