Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κοπριές και αυγά έριξαν αγρότες έξω από το γραφείο του Γιάννη Σηφάκη







Κοπριές και αυγά έριξαν στην Αριδαία, έξω  από το γραφείο του  βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννη  Σηφάκη, το πρωϊ του Σαββάτου
Εξαγριωμένοι αγρότες απ’ όλα το μπλόκα του Νομού πήγαν να παραδώσουν για άλλη μια φορά το ψήφισμα τους αλλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές. Έτσι το τοιχοκόλλησαν και άφησαν για ενθύμιο προϊόντα των καλλιεργειών τους, όπως αυγά, ακτινίδια αλλά και παραπροϊόντα, όπως κοπριά. Από εκεί κατευθύνθηκαν στα Γιαννιτσά και στο γραφείο τηςΘεοδώρας  Τζάκρη, επίσης βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και υφυπουργό Βιομηχανίας.

.

7 σχόλια:

  1. οταν προ μηνων ρωτησα τον σηφακη αν θα ψηφισει το μνημονιο μου απαντησε ναι βεβαιωσ γιατι ειναιγια καλο μασ.οταν εμφανισαν το οχι σε ναι παλι για το καλο μασ ηταν,λοιπον ηρθε η ωρα να πουμε το οχι ΟΧΙ και ολοι αυτοι που μασ κοροιδεψαν ετσι ανηθικα να το πληρωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παίζονται με τίποτα οι αγρότες. Καλά κάνανε στου Σηφάκη. Ξέχασαν όμως να ρίξουν κοπριά και στο Δημαρχείο Αριδαίας που διπλασίασε τα τέλη για το πότισμα πριν λίγο καιρό. Μήπως είναι πολύ μακρυά από το γραφείο του Σηφάκη; Δίπλα είναι. Μπορούν να πουν τι παιχνίδι παίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρα Σηφάκη. Θέλεις να ρίξεις το θυμό των αγροτών αλλού. Εξυπνάκια. Σε έχουν καταλάβει οι αγρότες. Δε ψηφίζει ο Δήμαρχος ασφαλιστικό , εσύ ψηφίζεις. Δε ψήφισε ο Δήμαρχος μνημόνιο. ΕΣΥ ψήφιζες. Που έβριζες "όλους αυτούς που ψήφισαν μνημόνια...." ...τάχα.

      Διαγραφή
  3. oi kopries stis kopries pane...nicolas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκείνο που μπορεί να δεί και να μας πει ο κ. Σηφάκης είναι η διερέυνηση των αμέτρητων συντάξεων ΟΓΑ που δίδονται σε ψευτοομογενείς από αλβανία, Γεωργία, Ρουμανία κλπ, που όχι μόνο δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον ΟΓΑ και στην πατρίδα, οχι μόνο δεν υπηρέτησαν στρατιωτικό, όχι μόνο ρημάξανε το ταμείο, αλλά προσμετρούνται αρνητικά στους αγρότες που ματώνουν πληρώνοντας τις εισφορές τους. Να αφαιρεθούν όλα αυτά τα λαμόγια και μετά να γίνει ο λογαριασμός, γιατί οι ΑΓΡΟΤΕΣ Είναι οι μοναδικοί στην Ελλάδα που πληρώνουν εισφορές από την τσέπη τους ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος. Κανένας δεν δικαιούται να βάλει χέρι σε όσα πληρώνουν οι αγρότες και όμως τα χρήματα φαγώθηκαν για ψήφους απο τα λαμόγια. Γιαυτό εχουν δίκιο οι αγρότες που θέλουν τον ΟΓΑ αποκλειστικά για τους αγρότες και οχι για κοινωνική πολιτική του κάθε λαμόγιου. Αναμένω την απάντηση σου με πραγματικούς αριθμούς. Πόσα εισέπραξε ο ΟΓΑ, πόσα έδωσε σε ασφαλισμένους αγρότες (σε κανέναν αφού όλοι δεν έχουν φθάσει σε συνταξιοδότηση). Πόσα έδωσε σε Έλληνες μη ασφαλισμένους. Πόσα έδωσε σε ¨ομογενείς¨ και γιατί φαγώθηκαν τα λεφτά των ασφαλισμένων αγροτών. Αναμένω υπεύθυνη απάντηση. Το τηλ. μου είναι στην διάθεση των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)