Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πιέζει η Τζάκρη για πρόσληυποστηρικτών της ως υδρονομεις στον Δήμο Αλμωπίας




Σφοδρές πιέσεις φέρεται να ασκεί η υφυπουργός Θ. Τζάκρη  στον Δήμαρχο Αλμωπίας προκειμένου να ορίσει υδρονομείς  φανατικούς οπαδούς και ψηφοφόρους της.

΄Ηδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στη παράταξη του Δημάρχου υπάρχει μεγάλη δυσφορία , καθώς θεωρούν αντιδεοντολογική και τελείως παράλογη την παρέμβαση. Ο Δήμαρχος φέρεται να προβάλλει το επιχείρημα , ότι χρειάζονται νέες συμμαχίες και ανοίγματα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Οι σημερινοί υποστηρικτές είναι δεδομένοι και  δεν είναι σε θέση να διαμαρτύρονται .
Όμως και ο ίδιος φέρεται προβληματισμένος , καθώς οι απαιτήσεις της υφυπουργού μεγαλώνουν. Πολύ πρόσφατα απαίτησε και εργάστηκαν με δίμηνα στα Λουτρά ψηφοφόροι της.
Τη Τετάρτη θα φανεί πόσο βάση έχουν οι πληροφορίες από τον ορισμό των υδρονομέων.



16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. αίσχος στο αισχως!!! σου, που ξέρεις να βάζεις και θαυμαστικά, αναλφάβητε.

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ 3ο ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ακόμη υπάρχουν φανατικοί για τα λαμόγια των μνημονίων που κοιτάνε την καρέκλα τους(ψάχνοντας πώς θα εκλεγούν) και τους πετάνε και κανένα αποφάγι για να φωνάζουν ζήτω ή να βολευτούν προσωρινά για 30 αργύρια;Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Αυτοί ζούνε καλά κι εμείς χειρότερα!Όσο για την "επαναστάτρια"Θεοδώρα ας τολμήσει να εμφανιστεί στην Αλμωπία.Μάζεψα αρκετά κλούβια αυγά και ξυνισμένο γιαούρτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν όσους προτείνει η Κυρία και μάλιστα με ευχαρίστηση. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νταξ ο δήμαρχος το ξέρουμε ότι είναι εντολοδόχος,αλλα και εσύ ρε σαμαντη εξευτελίζεσε για έναν 2μηνο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιεζει....δεν πιεζει....διακριτικα ζηταει....αμεσως εσεις ! αλλλωστε η Θοδωρα παντα διακριτικη ηταν....διακριτικα ψηφιζε ναι σε ολα....εσεις την ψηφιζετε....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν της επιτρέπεται να παρεμβαίνει..η αριστερά ευαγγελίζεται την ανιδιοτέλεια και τη δικαιοσύνη..έτσι δεν ειναι κυρία Τζάκρη? εάν εισακουστείτε ειναι λάθος του δημάρχου ανεξαρτήτως περιοχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Opios pi kaki koubenta gia tin tzakri na tou strabosi to stoma.kopela mou min tous akous stis epomenes ekloges i porta tis nd einai anoixtes se perimeni o koulis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντιλαμβάνομαι την ¨καταγγελία¨ του θέματος, όμως δυστυχώς το πεδίο αυτό των προσλήψεων είναι υπερ-ρουσφετολογικό και με αδιαφανή κριτήρια ή μάλλον με διαφανέστατα ψηφοθηρικά, οπότε η καταγγελία αφορά όλους του δημάρχους κλπ και όχι μόνο την καταγγελόμενη, τουτέστιν σαπίλα απο παντού και δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος δικαίου. περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαμανδη πιο ξεφτιλας δε γινεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί κράζεις τον Σαμάνδη ρε φυτό, αυτός κάνει τις προσλήψεις;

      Διαγραφή
  12. Η πιο κατάλληλη λέξη για να περιγράψει αυτό το έκτρωμα που λέγεται Τζάκρη: ΚΛΑ-ΝΙΟ-ΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)