Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Αποδυναμώνουν υπηρεσίες της Πέλλας




        ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ  ΤΟ  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ



 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησε στην σύνταξη ενός σχεδίου για δημιουργία νέου Οργανισμού, που φέρνει μεγάλες ανατροπές στην Περιφερειακή  Ενότητα Πέλλας. Το προτεινόμενο σχέδιο Οργανισμού, το οποίο θα οριστικοποιηθεί και θα ψηφιστεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας, προβλέπει:
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Τμήματος Τοπογραφίας και Πολιτικής  Γης Γιαννιτσών, του Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Γιαννιτσών, του Τμήματα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών, του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας και των Αγροτικών Κτηνιατρείων.
ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού Π.Ε Πέλλας Σε Τμήματα και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Πέλλας σε Υποδιεύθυνση.
Είναι ξεκάθαρο ότι στο πλαίσιο εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών, η περαιτέρω υποβάθμιση του Νομού μας, με την κατάργηση Υπηρεσιών (και μάλιστα σε τόσο νευραλγικό τομέα όπως η γεωργία) συνιστά έγκλημα κατά των πολιτών της Πέλλας και οι ευθύνες όσων το πράξουν μεγάλες.
Καλούμε όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να πράξουν το αυτονόητο. Ο νομός μας δεν έχει την πολυτέλεια για καμία υποβάθμιση ή κατάργηση Δημόσιας Υπηρεσίας.

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ.
ΑΔΕΔΥ Πέλλας


               Ο Πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας

     Σουκιούρογλου Γιάννης                            Χρυσανθίδου Λεμονιά

1 σχόλιο:

  1. εγκλημα; σιγά τα αίματα. και ποιά είναι η μετρήσιμη προσφορά όλων αυτών ρε καλοί μου καρεκλοκένταυροι; ΤΙΠΟΤΑ απο ΤΙΠΟΤΑ= ΜΗΔΕΝ. Και ζητάτε να μην καταργηθούν ή να μην υποβαθμιστούν; γιατί; για να μην χάσετε το επίδομα θέσης; Απαντήστε με επιχειρήματα όχι με καταγγελίες. Απαντήστε και σε εμένα (γιατί και εγώ σας πληρώνω ως φορολογούμενος), αλλά και σε αυτούς που σας ορίζουν, γιατί και αυτοί σας πληρώνουν αντίστοιχα, αν είναι δίκαιοι και σωστοί οι μισθοί και τα ασφάλιστρα σας, που με πάθος τα υπερασπίζεστε. Σημειώνω ότι και εγώ πριν απο πολλά χρόνια με το ίδιο πάθος υπερασπίστηκα κάποιους αντίστοιχους "συνάδελφους¨, όμως αργότερα διαπίστωσα ότι δεν άξιζε, γιατί δυστυχώς υπερασπιζόμουνα σκουπίδια και φίδια κολοβά, που στο φινάλε δεν πρόσφεραν τίποτα στην κοινωνία παρά μόνον στον τομάρι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)