Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ολοκλήρωση 9ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ










«ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου για 9η συνεχή χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ «Εθίσου στον Αθλητισμό» που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 10 ομάδες με 140 αθλητές.
 1η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Rock 84»,  2η νικήτρια ομάδα η «Νέμεσις» και την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα «EL CLASSICO». Τον διαγωνισμό 3 πόντων κέρδισε ο Ροδοβίτης Ηλίας, 2ος ο Τετραγώνης Δημήτρης και 3ος ο Τσολάκης Γιώργος. Το Βραβείο Ήθους απονεμήθηκε στην ομάδα «Rock 84» που αφιέρωσαν την νίκη τους στον φίλο τους Γιώργο – Άγγελο Τσολάκη που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Φέτος για πρώτη φορά η κάθε ομάδα επέλεξε τον παίχτη της με το πιο ομαδικό πνεύμα. Η ομάδα των Βετεράνων επέλεξε τον Κλεόβουλο Ιωαννίδη, ο «Κεραυνός Άσπρου» τον Δημάκα Δημήτρη, ο «Πανεδεσσαικός» τον Κληντσάρη Ιωάννη, η «COOKERS» τον  Κυριαζόπουλο Γιώργο, η «ΟΤΟ CARS» τον Μπουκουβάλα Χρήστο, η «Rock 84» τον Αράπογλου Παναγιώτη ,η «El Classico» τον Ιγκραμίδη Θεόδωρο, η «Νέμεσις» τον Μπάμπη Βεκόπουλο, η «Takis coffee» τον Δερμιτζάκη Νικόλαο, οι «Teachersonics» τον Τάκη Γιώγα.  

Τις απονομές σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Αντικαπνιστικό Τουρνουά έκαναν ο  Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτρης, ο Υποδιευθυντής Δ.Α Πέλλας κ. Περδικάτσης Πέτρος και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» κ. Γιώγας Δημήτρης. Δεν  υπήρχαν κύπελλα και όλοι οι παίχτες πήραν μετάλλιο για την συμμετοχή τους.

Το ΚΠ «Όραμα» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοηθήσαν για την επιτυχή διοργάνωση του Τουρνουά, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας, τον Βεκόπουλο Γιάννη, τον Τσελίδη Ιάκωβο και τον Τάκη Γιώγα για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το 5ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας, το 6ο και 8ο Δημοτικό Έδεσσας και το Δημοτικό Σχολείο Βρυτών για τις ζωγραφιές τους με θέμα: «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ», που ήταν αναρτημένες στο ΔΑΚ κατά την διάρκεια των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)