Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ποιος οδηγάει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου Αλμωπίας;





ΓΡΑΦΕΙ Ο Α.Α.Π.



Θα παρακαλούσα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κ. Συμεών Σωτηριάδη και του υπεύθυνους του γραφείου κίνησης του Δήμου Αλμωπίας, να κάνουν δημόσια γνωστό,  αν έχει δικαίωμα και από πότε και με βάση ποια νομοθεσία να οδηγεί  δημοτικό αυτοκίνητο και να κάνει τον οδηγό του Δημάρχου Αλμωπίας , άτομο που δεν έχει καμία θεσμική ούτε και νόμιμη σχέση με τον Δήμο Αλμωπίας.
Η πρακτική αυτή κ. πρόεδρε που είναι σε γνώση σας  προκαλεί καθημερινά και τον τελευταίο πολίτη αυτής της περιοχής.
Επιτέλους ως πρόεδρος διαφυλάξτε τους θεσμούς , αφού δεν είναι σε θέση να το κάνει ο Δήμαρχος, ο οποίος είναι ολοφάνερο πια , ότι ασθενεί βαρέως  και βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.
Οι  αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου , οφείλουν να πράξουν τα δέοντα και να μην στρουθοκαμηλίζουν , διότι έχουν  ποινικές ευθύνες.
Διότι κ. πρόεδρε, δεν δικαιούστε να ζητάτε την εφαρμογή των νόμων  από τους πολίτες , όταν πρώτος και καλύτερος ο Δήμος τους γράφει προkλητικά στα παλιά του τα παπούτσια. 

Με την ελπίδα Δημόσιας Απάντησης
Α.Α.Π.

10 σχόλια:

  1. Ποιος να απαντήσει σε έναν πάντα κακοπροαίρετο, μίζερο, γραφικό; Ο ψυχίατρός του;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι παντος εσυ[ιδιαιτερα ] του μπινου

      Διαγραφή
    2. 10.04 τσατσε του φασιστοδημαρχου κανε καμια φουκα με την μυξα σου

      Διαγραφή
  2. ρε παιδιά !!ο φωτογράφος του δημάρχου το οδηγάει!!!γιατι κάνετε ετσι?το παιδι εχει αναλαβη και καθήκοντα δημαρχου εγω τωρα τον ψήνω να με βάλει δίμηνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re file opoios exei diaforetiki apopsi apo tin diki sou einai grafikos mizeros ktl ktl ktl...Gia to diatauta exeis Kati na mas peis? Exei dikio i oxi o arthrografos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυσκολα θεματα σε διεφθαρμενους καιρους. Απο ανοητους της μιας περιοδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυλη χωρις...αυλοκολακες γηνεται??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΘ ΥΠΟΔΟΙΞΗ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ...ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ..
    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ..ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ...ΑΙΡΕΤΟΥΣ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Η ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΛΑ Η ΠΛΟΥΤΗΣΕ???ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ!!!ΠΟΣΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ???ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να μας πουν και τι δουλεια εχει αυτος που οδηγει το αμαξι να εχει γραφειο στο δημαρχειο και στα λουτρα αντιστοιχα??ως τι??ρουφιανος η μαμιας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πονάτε ε; πονάτε; αλλοι οδηγουν λαθραία αλλοι κοιμουνται στα αρχαια αλλοι κλεινουν την αυλαία και στο τέλος ολοι μιά παρέα. Ουστ ρε κοπριτες φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτρέπω τους πολίτες της Αλμωπίας (αν βέβαια το επιθυμούν) οι οποιοι δεν είνια υποταγμένοι σε κάποιον συνδιασμό , ΟΤΑΝ δούν το συγκεκριμένο όχημα στο τιμόνη το πρόσωπο που αναφέρετε στο δημοσίευμα, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ - οι λύσεις δίνονται άμεσα και όχι με λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)