Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σαπακόλης: Ακόμα να απαντήσει ο Δήμαρχος σε επιστολή κατοίκων του Βορεινού



 

Πολλά   λέει και τίποτα δεν πράττει ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Παρά την μεγάλη ομολογουμένως προσπάθεια που καταβάλλει για να παρουσιάζει  αλλιώς την πραγματικότητα, αυτή δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του.
Ενώ στ δημοτικά συμβούλια μαλώνει όσους καθυστερούν να απαντούν στους πολίτες, ό ίδιος τους γράφει κανονικά στα…άγραφα των αγράφων του.
Πρόσφατα κάτοικοι του Βορεινού-Πευκωτού και Νεοχωρίου , του έστειλαν επιστολή  με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν . Το θέμα υπενθυμίζει ο Γιάννης Σαπακόλης , ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του και ασφαλώς δεν έχει κανέναν λόγο να τον αντιπολιτεύεται. Τονίζει λοιπόν λοιπόν σε σχετική  ερώτηση για την κατάσταση της κοινότητας βορεινού :

«Περιμένουμε ο Δημαρχος Αλμωπίας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να ανταποκριθούν στο γραπτό αίτημα των κατοίκων της κοινότητας Βορεινού προς το Δήμαρχο Αλμωπίας για βελτίωση της καθημερινότητας. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ανταπόκριση και ελπίζουμε ο Δήμος Αλμωπίας να ενδιαφερθεί πραγματικά για τους κατοίκους της κοινότητας Βορεινού αλλά και όλης της Αλμωπίας.
Εμείς ως κάτοικοι θα αγωνιστούμε για ένα μέλλον καλύτερο.»

5 σχόλια:

  1. ποιος θα αγωνιστει ρε Γιαννακη. Εσυ σε οποιες εκλογες κατεβηκες, πηρες απο τα τρια το μακρυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φελοι ψηφιζουν φολες. Για τον 11.39 επιπεδο ραδικιου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Γιάννη οφείλω να σου πω πως μπερδεύτηκα. Εσύ αναφέρεις αυτά που αναφέρεις και καλά κάνεις αλλά πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος δημοσίευσε καθυπόταξη βέβαια, συγχαρητήρια προς την δημοτική αρχή και είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συχαρητηρια γιατι ? Για την σδιαφορία του Δημάρχου ?

      Διαγραφή

(3)