Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Άσε Γ. Τσαπράζη τους τεμενάδες και προσγειώσου . Γελάνε τρία χωριά μαζί σου.



Αγαπητέ φίλε Γιώργο Τσαπράζη, τοπικέ σύμβουλε της τοπικής κοινότητας Βορεινού, έχω την ταπεινή άποψη ότι πρέπει να υπηρετείς τους συγχωριανούς σου και όχι τους υποκριτές  τσαρλατάνους της πιο αξιοθρήνητης τοπικής εξουσίας που πέρασε στα χρονικά του Δήμου.

Δεν νομίζω ότι αξίζεις τόσο εσύ , όσο και οι άνθρωποι που σε εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους τέτοια γελοιοποίηση. Ευχαριστήρια του τύπου που φέρεσαι να υπογράφεις δεν το έκαναν ούτε στον Μεσαίωνα ούτε στις χειρότερες δικτατορίες.
Άλλωστε εσύ εκτίθεσαι στο χωριό σου με τέτοια ευχαριστήρια και όχι αυτοί. Αυτοί σε χρησιμοποιούν και νομίζουν ότι κάνουν την δουλίτσα τους.
Η αλήθεια φυσικά είναι αλήθεια και η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα. Δεν την αλλάζουν ούτε τα γραφόμενα του Τύπου ,ούτε τα ευχαριστήρια που σε βάζουν να υπογράφεις. Γνωρίζεις πολύ καλά τι έγινε και τις πιέσεις που δέχτηκαν και άλλοι  να υπογράψουν δήλωση …μετανοίας , αλλά δεν το έκαναν.
Ξέρεις τι μήνας είναι αγαπητέ Γιώργο ;
 Ξέρεις από πότε έπρεπε να είναι όλα έτοιμα;
Ξέρεις από πότε οι αγρότες συγχωριανοί σου θα έπρεπε να είχαν ποτίσει;
Αυτοί οι τσαρλατάνοι της πολιτικής όμως αγαπητέ φίλε Γιώργο , που βρήκαν μόνο εσένα να ξεβρακώσουν , μέσω ανόητων ευχαριστηρίων, αντί
να  ζητήσουν συγνώμη για όσα υποφέρει ο κόσμος από τις ολιγωρίες τους , ψάχνουν κορόιδα για σφαγή .
Φυσικά δεν μου πέφτει λόγος αν θα ευχαριστείς και πόσους θα ευχαριστείς. Οφείλω όμως να σε πληροφορήσω , σαν φίλος ότι γελάνε μαζί σου τρία χωριά.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αλμωπίας για την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή του στην επισκευή των αρδευτικών γεωτρήσεων στην Τ.Κ. Βορεινού-Πευκωτού-Νεοχωρίου.

Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να τονίσω ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό μας με κάθε ευκαιρία και δίνει λύσεις με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για ολόκληρη τη χώρα μας.

Όσον αφορά κάποιους κύκλους που θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις μέσω δημοσιευμάτων που δεν έχουν καμία βάση, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διαψεύδονται από την ίδια την πραγματικότητα.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Τσαπράζης
Τοπικός Σύμβουλος Βορεινού-Πευκωτού-Νεοχωρίου
-----------------------------------------------------------------------------

Σ.Σ.  1 .Ποιοι είναι Γιώργο αυτοί οι κύκλοι; Δεν έχουν όνομα; Δεν έχεις τον ανδρισμό να τους ονοματίσεις;
Φυσικά και όχι. Γιατί απλά δεν υπάρχουν τέτοιοι κύκλοι. Παρά μόνο στα αρρωστημένα πολιτικά μυαλά τους. 

Σ.Σ. 2  Αν , αγαπητέ φίλε Γιώργο έγραψες εσύ  αυτό το κείμενο ,  τότε εγώ είμαι εξωγήινος 

Σ.Σ. 3 Μπορείς να εξηγήσεις γιατί και τα τρία χωριά ξεσηκώθηκαν και ήταν έτοιμα να  πάνε στο Δημαρχείο την Δευτέρα , αν δεν προχωρούσε ο Δήμος στην αποκατάσταση των βλαβών; Μήπως ξαφνικά τρελάθηκαν ομαδικά; Για ξανασκέψου το.


Με ειλικρινή αγάπη και συμπάθεια
Π. Σαμάνδης

4 σχόλια:

  1. ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ26 Ιουνίου 2016 στις 12:05 π.μ.

    Η επισκευή των γεωτρήσεων είναι κάτι θετικό. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το νεοχωρ αντεδρασε και εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Πέτρο, έτσι είναι στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ και σε υποταγμένους. Τους αναγκάζουν να υπογράψουν κείμενα με ευχαριστίες προς τους άρχοντες τους για πλήρη υποταγή. Οι φασιστικές μέθοδοι που υιοθετήθηκαν στον Δήμο πρέπει να καταγγέλονται και στους επόμενους υποταγμένους που θα δημοσιεύσουν ευχαριστήριο εκφράζω βαθιά λύπη γιατί το κάνουν υπό πίεση, ίσως και παρά την θέλησή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως τα λες είναι φίλε Πέτρο!Ο τσαπράζης είναι μόνο για εφέ και κοιτάει την βόλεψη του,δεν κοιτάει τα πραγματικα προβλήματα του χωριού όλα ρημάζουν εδώ τίποτα δεν γίνεται, πλήρης αδιαφορία,Κρίμα.Ένας κάτοικος Βορεινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)