Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Κάνουν την …αλβανική πάπια τα τσιράκια του Δημάρχου Αλμωπίας

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ; ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ;

2016-06-25 15:40
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΟΔΗΓΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;
ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ;
Πριν λίγο καιρό η ιστοσελίδα μας, δημόσια, απηύθυνε στην Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, κάποια ερωτήματα, σχετικά με την κυκλοφορία του υπ΄αριθμ. ΚΗΙ-2586-ΙΧΕ πολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας  MERSEDES (ΔΕΣ ΕΔΩ ), για την κατοχή κλειδιών από αναρμόδια και μη δικαιούμενα άτομα των  εξωτερικών θυρών του Δημαρχιακού κτηρίου Αλμωπίας, αλλά και την χρήση-οδήγηση των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου, από άτομα που δεν έχουν τη λαϊκή έγκριση-ετυμηγορία, σύμφωνα με την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, αλλά και ούτε έχουν καμία επίσημη εργασιακή σχέση με τον Δήμο Αλμωπίας (ΔΕΣ ΕΔΩ).
Δεν περιμέναμε να λάβουμε απάντηση, καθόσον είναι γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή… απαξιεί να απαντά σε δημοσιεύματα που την… καίνε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε και πάλι στο θέμα, ύστερα από την συνέχιση αυτής της κατάστασης, θέτοντας αυτήν, αλλά και την αντιπολίτευση προ των ευθυνών τους.
Είναι άραγε ΝOMIMO και ΗΘΙΚΟ, διαχειριστής ιστοσελίδας, να επιβαίνει και μάλιστα ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ προκλητικά πλείστες φορές!! ο ίδιος το υπηρεσιακό όχημα του Δήμου Aλμωπίας, όταν μάλιστα σ΄αυτό επιβαίνει ο Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης, μεταβαίνοντας σε διάφορες εκδηλώσεις, προς κάλυψη  των εκδηλώσεων αυτών για λήψη φωτογραφιών κλπ βίντεο προς χρήση της ιστοσελίδας του!!
Δεν αναμένουμε απάντηση, ως συνηθίζεται άλλωστε  από τον Δήμαρχο, αναμένουμε όπως αντίδραση από τα παλιά και νεαρά άφθαρτα πολιτικά στελέχη που απαρτίζουν τη σημερινή Δημοτική Αρχή και έχουν δώσει πολλάκις δείγματα Δημοκρατικής γραφής, καθόσον είναι άδικο να χρεώνονται και αυτοί τα όποια λάθη διαπράττουν κάποιοι, αλλά εκθέτουν στο σύνολό την παράταξη του Δημάρχου. Επίσης  αναμένουμε και την θέση και  αντίδραση της αντιπολίτευσης για το ΗΘΙΚΟ πρωτίστως αυτό θέμα…
Ρεπορτάζ By Sakis

5 σχόλια:

  1. ti doulia re seis exei o bafeiadhs na to exei ftyste ton pal....a..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΛΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καθε μερα μαζι ειναι να μν δικαιουται και αυτος λιγο μεριδα απο την πιτα?πως θα πει μονο τα καλα του δημου? και για τον βοθρο τιποτα...απλα πρεπει ο κοσμος να καταλαβει τι γινεται....μπροστα μας κυκλοφορουν και οι 2 συνεχως...διαχειριζεται και το κινητο του δημαρζου καποιες φορες....πρεπει να ανεβασει και φωτογραφιες στο facebook του...απλα ειναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα ειναι μιζαδόρικο και πολιτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαλλον την βρισκουν ρε παιδια...το τρενο ξεκίνησε με πρψτο βαγόνι τον δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)