Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Για κοίτα ποιος μιλάει: Ο πληρωμένος τύπος





Αντί να βγάλει τον σκασμό του για τα όργια που συμβαίνουν στον Δήμο Αλμωπίας και στα οποία συμμετέχει και ο ίδιος , τολμάει και βγάζει γλώσσα .

Παριστάνοντας τον παντογνώστη τολμάει να κάνει λόγο για κίτρινο τύπο. Υπερασπιζόμενος  επί αμοιβή βεβαίως (το λέει και η διαύγεια , αλλά δεν υπάρχει κανένα αντίστοιχο δημοσίευμα για το οποίο έγινε η πληρωμή) τον ανιψιό του δημάρχου γράφει μεταξύ άλλων




Εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας έδωσε κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου τα οποία παρουσιάζουν –ως συνήθως- τα πράγματα όπως ακριβώς τους βολεύει, ενημέρωσε τον κόσμο για τις διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών. Όπως είπε, αυτές οι διακοπές δεν αφορούν σε οφειλές μικρών ποσών αλλά σε ποσά άνω των 1.000 ευρώ.

Δηλαδή ποια είναι η πραγματικότητα; Για γράψε την εσύ και να την συγκρίνει ο κόσμος.
Αντί να απαντήσει για όσα του καταμαρτυρεί ο τοπικός τύπος ότι οδηγάει τελείως παράνομα το αυτοκίνητο του Δημάρχου για προσωπικές του δουλειές και ότι μπαινοβγαίνει στο Δημαρχείο  εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ με αντικλείδι που του έχει δώσει προφανώς ο «εκλεκτός» του , κάνει την πάπια. Και όχι μόνο . Μιλάει για κίτρινο Τύπο , αυτός που εξευτέλισε και τον πιο εξευτελισμένο τύπο δημοσιογραφίας. 

Είναι δικαίωμά σου να έχεις κάνει Καραγκιόζη τον δήμαρχο και να τον διατάζεις τι να κάνει και πώς να ποζάρει, αλλά μην μπλέκεσαι με τα του Τύπου , στα οποία είσαι άσχετος. Κάτσε στην γωνία σου και ροκάνιζε  τα αργύρια που σου δίνουν .
Άσε όμως τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους. Διότι οφείλεις να μάθεις ότι σε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις . Και δεν είναι όλοι αργυρώνητοι αίσχιστου είδους.
Κάποια στιγμή πρέπει να ξεχωρίσουν κάποια πράγματα .
Χίλιες φορές «κίτρινος , κατά την άποψή σου τύπος , παρά πορνίδιο , της κάθε εκμαυλισμένης  εξουσίας , που θέλει να πηδάει τον κόσμο με ξένα χρήματα.

4 σχόλια:

  1. Σαμανδη ηξερα οτι τα χεις χαμενα αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη αυτα που γραφει ειναι ψεματα.Ο κοσμος τοχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι .Τι να κανουμε ο ερωτας τυφλωνει και κουφαινει.

      Διαγραφή
  2. Άντε ρε κατινα του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που εισται ακομα μετα απο τρια χρονια θα καταλαβεται τι ψηφισαμε.........περαστικα μας

      Διαγραφή

(3)