Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Οικισμούς…. αγάπης βλέπει ο Δήμαρχος Αλμωπίας



ΦΤΑΙΕΙ Η ΖΕΣΤΗ Ή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;





Ενίοτε η γλώσσα η λανθάνουσα (και γράφουσα) λέει την αλήθεια, αλλά μπορεί να συμβαίνουν και άλλα τινά . Μπορεί να φταίει και η ζέστη των ημερών . Μπορεί . Πολλά τα μπορεί. Σε επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας που υπογράφει ο Δήμαρχος ,, γίνεται γνωστό ότι ο Δήμος Αλμωπίας ικανοποίησε ένα αίτημα πολλών χρόνων του …οικισμού  Αγάπης.
Η κατάσταση πλέον στο επικοινωνιακό επιτελείο  του έχει ξεπεράσει κάθε
Όριο βλακείας και ανοησίας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ένα αίτημα πολλών χρόνων από τους κατοίκους της Τ.Κ. Δωροθέας και πιο συγκεκριμένα του οικισμού Αγάπης, ικανοποίησε   (σ.σ. προσέχετε μην πάθετε τίποτα από την πολύ  ικανοποίηση και  αυτοικανοποίηση)  ο Δήμος Αλμωπίας.
Μέσω του Τεχνικού Προγράμματος του 2015 διατέθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ με το οποίο πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση 120 μέτρων μέσα στην Αγάθη.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως νέα Διοίκηση, οι κάτοικοι της Αγάθης μου είχαν εκφράσει το παράπονό τους ότι εδώ και πολλά χρόνια ζητούν κάτι τόσο απλό και κανείς δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά μαζί τους. Εμείς ανταποκριθήκαμε σε αυτή μας την υποχρέωση, γιατί έχουμε χρέος να αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλα τα χωριά μας, μικρά ή μεγάλα και ιδιαίτερα αυτά που για χρόνια ένιωθαν παραμελημένα».

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 σχόλια:

  1. Λες τώρα στα γεράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψίχουλακια στα χωριουδακια για τους κλείνετε τα ματάκια..κούνια που σας κουναγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχαμε τον Τσίπρα μπροστά μας και δεν το ξέραμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)