Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εξιχνίαση απάτης στα Γιαννιτσά




    Έπειτα από καταγγελία 36χρονης ημεδαπής, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, σε βάρος ενός 
33χρονου ημεδαπού, για απάτη. Ειδικότερα,  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε  η 36χρονη με τον προαναφερόμενο την 13-06-2016, του κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προκαταβολή για υποτιθέμενη αγορά κινητού τηλεφώνου μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο.
Εξιχνίαση κλοπής

    Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, κλοπή χρηματικού ποσού και κινητών τηλεφώνων από περιοχή της Πέλλας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος μεσημεριανές ώρες της 03-06-2016 αφαίρεσε από το εσωτερικό σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου 2 τσάντες που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα.  Στην οικία του 33χρονου βρέθηκε ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα και αποδόθηκε στην 49χρονη ιδιοκτήτρια του.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

    Συνελήφθη χθες (21-06-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Σύλληψη για ναρκωτικά          

   Συνελήφθη χθες (21-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια αρχή. Επιπλέον, στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.
   Συνελήφθη

χθες (21-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)