Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Αλμωπός –Καμπανιακός 1-0

 







Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αριδαία ο Αλμωπός επικράτησε του Καμπανιακού με 1-0.


Την παράσταση όμως έκλεψε η αψιμαχία του προπονητή των φιλοξενουμένων Κεριλίδη με τον διαιητητή Σιδηρόπουλος, ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο. Ο πρώτος σε μια φάση διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Ο διαιτητής του ζήτησε να ηρεμήσει , αλλά άκουσε αρκετά  «λατινο-γαλλικά».
Ο διαιτητής  ζήτησε από τον προπονητή να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο , κάτι που αρνήθηκε., με αποτέλεσμα να φωνάξει τους βοηθούς του  και να διακόψει το παιχνίδι. Μετά την παρέμβαση των παραγόντων , καθώς στο γήπεδο βρισκόταν αρκετός κόσμος για το παιχνίδι. Σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου.
Στον αγωνιστικό τομέα , έγινε αρκετά καλό παιχνίδι  με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες.
Ο Καμαπνιάκός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία , αλλά ο τερματοφύλακας Μένιος εξουδετέρωσε την προσπάθεια του  Κουντουρά.
Στο 33΄σε μια οργανωμένη επίθεση του Αλμωπού ο Παντελίδης ανατράπηκε στη περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο  Ζαρογιάννης και έκανε το 1-0.
Στο 51΄ σε μια φάση διαρκείας ο Καμπανιακός είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 62΄ο Κουντουράς έπιασε σουτ από καλή θέση το οποίο μπλόκαρε ο Μένιος. Στο 70΄δυνατό συρτό σουτ του Κοβάτση  πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Διαιτητής Σιδηρόπουλος ( Κεσίσογλου-Αποστολούδας)

Αλμωπός

Μένιος (70΄Καραγιαννίδης), Κιουλτσόπουλος( 60΄Σιδηρόπουλος) ,Παπασυμεών (70΄ Κουτρούμπαλος), Παπαζούδης, Μουρατίδης (50΄Αβραμίδης), Ζαρογιάννης( 55΄Γ. Ελευθεριάδης,Διαμαντίδης(55΄Τσιμτσιρίδης), Κοβάτσης(80΄Σιδώρης), Καπουσούζης(70΄Καραγιαννίδης), Λάζαρος Ελευθεριάδης( 55΄Θ. Ελευθεριάδης), Παντελίδης ( 60΄Μιχαηλίδης) 

Καμπανιακός  Κηπουρός, Γιαννόπουλος, Τσακίρης, Μενικάλι, Λεφίδης, Στεφανίδης, Σαοανίδης, Προβατίδης, Μπάλιος, Κουντουράς , Υψηλός. Στο β΄έπαιξαν και οι Μπούκης, Κασαπίδης, Αριζανίδης, Παρτούζης Βουδούρης , Τσότσκας, και Ραπτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)