Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Στος έλεος του Θεού τα κοιμητήρια




ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τους    νεκρούς από τον Δήμο Αλμωπίας . Η κατάσταση σε πολλά κοιμητήρια είναι  λίαν επιεικώς απαράδεκτη.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κατοίκων , υπάρχουν εργασίες που δεν μπορούν να τις κάνουν .
Στην Αριδαία , η κατάσταση είναι κάπως παρόμοια. Παρά τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες του  προέδρου της δημοτική κοινότητας Αριδαίας Μπούλη Ταρασίδη  , αλλά και των μελών το Συμβουλίου, η εικόνα είναι οικτρή.
Αδιαφορία , αλλά και τάσεις τιμωρίας του προέδρου επειδή έχει το θάρρος της γνώμης στα δημοτικά συμβούλια , αλλά και δημοσίως  να επισημαίνει τις παραλείψεις, έχουν ως αποτέλεσμα  να δημιουργούνται καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν.
Μπάζα και απορρίμματα που παραμένουν εντός του κοιμητηρίου  εδώ και πολύ καιρό παρά τις οχλήσεις , δημιουργούν μια κακή εικόνα .
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας Μπούλης Ταρασίδης που ρωτήθηκε σχετικά είπε: « Η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη . Εγώ και τα μέλη του Συμβουλίου συζητήσαμε πολλά θέματα και πήραμε αποφάσεις. Επιτρέψτε μας όμως να τις θέσουμε πρώτα στο δημοτικό συμβούλιο, όπου θα ζητήσουμε από όλα τα μέλη να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)