Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Διατηρείται το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας








Με βάση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την «Αναδιάταξη – σύσταση και λειτουργία Περιφερειακών Υπηρεσιών ΕΛΑΣ και άλλες διατάξεις» το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του.


Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αγωνιστικής διεκδίκησης των κατοίκων της Άρνισσας και της γύρω περιοχής (με κινητοποιήσεις και υπομνήματα) που υποστηρίχτηκε και από πολιτικούς παράγοντες σε επίπεδο Κοινοβουλίου αλλά και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο βουλευτής σε δύο συναντήσεις του με τον Υπουργό κ. Νικόλαο Τόσκα προσπάθησε πολύ για την μη κατάργηση του ΑΤ Άρνισσας με βάση ατράνταχτα επιχειρήματα ( ορεινή περιοχή με δυσκολίες πρόσβασης τους χειμερινούς μήνες, αύξηση πληθυσμού λόγω της λειτουργίας του Χιονοδρομικού, πλήθος αλλοδαπών εργατών γής κλπ ).
Η δικαίωση της προσπάθειας αυτής αποδεικνύει ότι όπου υπάρχουν επιχειρήματα που να πείθουν η κυβέρνηση έχει ευήκοα ώρα.
Αντίθετα τα επιχειρήματα που προβλήθηκαν για την διατήρηση και του ΑΤ Κρύας Βρύσης ήταν αδύναμα με δεδομένη την πεδινότητα της περιοχής και την πολύ μικρή απόσταση της Κρύας Βρύσης από τα Γιαννιτσά.
Η αναδιοργάνωση και η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα της αστυνομικής διεύθυνσης Πέλλας είναι απαραίτητες για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στον πολίτη της Πέλλας. Υπάρχει υπόσχεση για ουσιαστικότερη ενίσχυση της δύναμης με μεταθέσεις τον Οκτώβριο και με επιστροφή μέσων που ανήκουν στην Α.Δ. Πέλλας αλλά βρίσκονται σε άλλους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

2 σχόλια:

  1. εκεινος ο ψευταράς ο Αβραμοπουλος που ως υπουργος ειχε ταξει οτι θα κανει υδατοδρόμιο στην Αρνισσα, πότε θα το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε βρε πολιτευτές της δεκάρας που ξεκινάτε ντεμέκ εναλλακτικοί και καταλήγετε χειρότεροι από τους προηγούμενους. Τώρα να περιμένουμε και ανακοίνωση της Τζάκρη (άργησε αυτό το κορίτσι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)