Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

«Απερίγραπτες Σαλώμειες » εξελίξεις στον Ανασχηματισμό του Δήμου Αλμωπίας




Ο «φωτογράφος»  παύει και διορίζει  Αντιδημάρχους
Διώχνει τους παλιούς σαν αποτυχημένους



Ο φωτογράφος  του Δήμου Αλμωπίας  προαναγγέλλει  τον επερχόμενο ανασχηματισμό των Αντιδημάρχων στον Δήμο. Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα φωτογραφίζει τους νεοεισερχόμενους , αλλά και τον εμπνευστή των αλλαγών, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο .
Μάλιστα μαζί με τον Δήμαρχο κάνουν και «μπλακ χιούμορ» προεξοφλώντας ότι οι νέοι θα είναι καλύτεροι από τους απερχόμενους.
 «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος, που αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους συνεργάτες του για να καταλήξει στις αλλαγές . Και συνεχίζει τρυφερά ο φωτογράφος:
«Τη στιγμή που στα πολιτικά πηγαδάκια συζητείται έντονα η ονοματολογία, ο Δήμαρχος καταρτίζει το νέο κορμό της Διοίκησης ο οποίος όπως δηλώνει σε όλους τους τόνους θα πρέπει να αποτελείται από πρόσωπα που πραγματικά θα έχουν διάθεση για προσφορά και θα δουλέψουν πολύ, καθώς το απερχόμενο διοικητικό σχήμα χαρακτηρίζεται επιτυχημένο.

(Σημείωση δική μας)   Τέτοια αντίφαση είναι πρωτοφανής. Το απερχόμενο διοικητικό σχήμα χαρακτηρίζεται επιτυχημένο.  Ο νέος κορμός θα πρέπει να αποτελείται από πρόσωπα που πραγματικά θα έχουν διάθεση για προσφορά και θα δουλέψουν πολύ. Δηλαδή  αυτούς που διώχνει  δεν είχαν πραγματική διάθεση για προσφορά;)

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς σε ποια πλαίσια θα κινηθεί ο ανασχηματισμός, καθώς ο κ. Μπίνος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου έδωσε δείγματα γραφής για τον τρόπο που προσεγγίζει τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, έχει επιλέξει να πορευτεί με πρόσωπα που έχουν πραγματική διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και αντοχές για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα δεκάδες προβλήματα και ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αλμωπίας και κάθε Δήμος στα πλαίσια της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

σ.σ.
Έτσι έρχεται ξανά στην επικαιρότητα , αυτό που είχε  πει σιβυλλικά προ τριμήνου κορυφαίος  συνεργάτης του Δημάρχου: «Αυτός ο Συνδυασμός θα διαλυθεί ελέω …Σαλώμης….»

1 σχόλιο:

(3)